Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dulăii din teren, pittbulii pe kerosen





Este posibil ca imaginea să conţină: 23 de persoane, pantofi şi în aer liber




Dulăii pe bune, alături de pittbulii  gladiatori din tribune, v-au dat peste nas!

 Mesajul este sprijinit 100% de către desfăşurarea evenimentelor din Sala Dinamo.
 Sunteți iresponsabili īn decizii? Sunteți pacienți scăpați de sub controlul medical speliacizat, de la "Spitalul de glumeți" nr.9? Aveți Corona Virus la "motoraşe"?
Cum să strici tu- ca român o aşa poveste frumoasă pe care aceşti băieți absolut minunați, un nucleu absolut fantastic şi omogen- teren/tribune, desfăşoară o poveste ancorată pe deplin īn realitate?
 Domnule DUDE, dacă ați văzut meciul de aseară, cu tot ansamblul lui, doar Han-Tătar să fiți să nu vă mişte! Doar să fiți taman dvs vreun extra comunitar care conduceți o federație de o aşa răspundere, cu abilitățile unui birjar...scuzați-ne expresia... Deşi, nu prea vă vedem călare... nici "călare nici pe jos la mansardă"!

"Domnule" Dude, "stimabililor" conducători ai FRH! Sunteți zdraveni la cap???
  Pe cine reprezintă această echipă? Pentru cine cântă aceşti băieți absolut singulari pe toată harta handbalistică a Europei? Burkina-Faso? Senegal? Ungaria?
 Reprezintă ROMÂNIA prin intermediul unei echipe care redescoperă īn absolut toate inimile pasionate de acest sport, emoții criogenate.Țin stindardul României Sus de tot!
 La īnălțimi stratosferice! Sunt ambasadori ai României- şi nu este deloc un clişeu desuet.
 Nu este de-ajuns că sportul românesc a coborât īn beciurile şi mizeria pe care de fapt toată țara, la toate capitolele şi aspectele a ajuns? Sunteți "Aberanți de Oscar" īn decizii!!!
Dormiți bine noaptea?
Că, de mâncat observăm că mâncați 24/24. Şi nu serviți MuRe, că alea nu fac grumazul şi obrazul aşa gros-de porc...

Că tot vom juca cu PSG:

Ceea ce a fost aseară īn Sala Polivalentă Dinamo, NU a văzut Parisu'!
 Dar, va vedea...īn curând.

Aseară, că tot a pus Peluza Cătălin Hīldan titlul foarte inspirat: "Familia DINAMO", ar fi trebuit să conştientizați că prin decizia pe care ați luat-o, echivalentă a unui Genocid asupra Sportului, a handbalului īn special, domnia voastră (era să scriu domniile voastre- deşi tot la minunata dvs dublă făptură mă refeream) vă puteți face vinovat de omor.
 Dar nu o să vă reuşească.Şi ştiți cum e...atacul asupra familiei e deosebit de riscant şi periculos.Familia nu prea iartă apoi...

D-le Dedu, Dumnezeu nu dă cu parul. Mai "dă īnsă uneori cu motocicleta"... dacă nici din experiențe de genul nu īnvățați nimic, sunteți o cauză pierdută.




Articol scris de: Marius Andi Băjenaru

Comentarii