Post Top Ad


VIDEO | Savenco, impresionat de atmosfera creată de fanii dinamoviştiCampioana en-titre a României la handbal masculin s-a calificat, în premieră, duminică, pe teren propriu, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce i-a învins pe portughezii de la Sporting Lisabona, scor 26-24 (14-12), în manşa retur din barajul pentru optimi. Adversara dinamoviştilor în următoarea fază a competiţiei va fi PSG.

"Ne doream foarte mult această calificare. Din păcate, anul trecut am pierdut-o pe mâna noastră. Şi în acest an părea că vom avea ceva probleme, chiar dacă am condus aproape tot meciul, ne-au egalat în repriza a doua. A fost într-adevăr un meci foarte disputat, foarte greu, dar sunt fericit că acum ne bucurăm alături de fani de calificare.

(n.r. despre eliminarea lui Kuduz) Dinamo nu stă într-un singur jucător. Este într-adevăr o pierdere foarte mare Kuduz pentru noi, dar Dinamo reprezintă o echipă, nu un singur jucător. Am reuşit să ne mobilizăm, ştiam că ne va fi mai greu, dar cred că ne-am descurcat foarte bine şi reuşeşte să se bucure alături de noi pentru calificare. De-acum va veni greul pentru noi.

Până la meciul cu PSG mai durează, trebuie să ne focusăm pe campionat. E o victorie, trebuie să ne bucurăm în seara asta, am făcut istorie, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că şi campionatul şi Cupa sunt trofee pe care trebuie să le câştigăm. 1

Eu am 20 de ani de când fac handbal şi asemenea atmosferă poate că pe stadioane mai vezi, dar nu ştiu dacă simţi aşa ceva. Au fost 2000 de suporteri, nu 2000 de spectatori cum sunt în alte părţi. Ne-au împins de la spate. Am avut momente grele, pe care cu ajutorul lor am reuşit să le depăşim. Şi chiar ne bucurăm că am reuşit să le facem această bucurie" , a declarat Dan Savenco.sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii