Post Top Ad


VIDEO | Deian Sorescu: "O victorie muncită. Este greu cu o echipă care a venit din eşalonul secund"
Dinamo Bucureşti a învins-o pe Academica Clinceni, marţi seară, în "Ştefan cel Mare", scor 1-0, în sferturile de finală ale Cupei României. Unicul gol al partidei a fost marcat de Deian Sorescu, în minutul 83.

Pentreu Deian Sorescu (22 de ani) golul marcat împotriva celor de la Academica Clinceni a fost al şaptelea al sezonului, după cele şase din campionat. Deian Sorescu a reluat nestingherit din careu, după o recentrare foarte bună a lui Ricardo Grigore care, la fel, se afla fără marcaj în careul advers.

"O victorie muncită. Este greu cu o echipă care a venit din eşalonul secund. Îi deschidem greu şi cred că asta s-a văzut. (Despre Dusan Uhrin Jr. ) Dânsul e antrenorul nostru şi va rămâne aici, pentru că ne motivează foarte bine şi asta se vede pe teren", a declarat Deian Sorescu, imediat după meci.

Finala Cupei României, la Craiova
Comitetul de Urgenţă al FRF a decis că finala Cupei României, sezonul 2019/2020, se va disputa la Craiova, pe arena “Ion Oblemenco”. Meciul din ultimul act al competiţiei e programat pe 23 mai 2020, iar ora de începere a partidei va fi anunţată ulterior.


Programul sferturilor de finală ale Cupei României: 
Academica Clinceni – Dinamo 0-1
CSM Politehnica Iaşi – Universitatea Craiova (miercuri, ora 20:30)
Hermannstadt – FCSB (joi, ora 20)
FC Petrolul Ploieşti – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (miercuri, 17:30)sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii