Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo - PSG | S-a aflat când şi unde se va juca meciul anului pentru dinamovişti










Dinamo a aflat când şi unde va juca turul duelului de foc cu Paris Saint Germain, din optimile Ligii Campionilor. Partida istorică se va disputa duminică, 22 martie, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport, tot în Sala Dinamo, acolo unde au jucat oamenii lui Constantin Ştefan toate meciurile din actuala ediţie a competiţiei.

Dinamoviştii s-au temut că nu vor putea juca meciul cu PSG în sala proprie din cauza capacităţii reduse a sălii din Ştefan cel Mare. Au luat chiar în calcul variantele de a juca în Sala Polivalentă din București și în cea din Cluj-Napoca.

EHF a acceptat însă varianta dorită de Dinamo, care a beneficiat de o atmosferă "incendiară" în meciurile jucate acasă în acest sezon din Liga Campionilor.

Dacă va trece de PSG, Dinamo va juca în sferturile de finală împotriva câștigătoarei meciului dintre slovenii de la Celje și polonezii de la Vive Kielce.


Dinamo s-a calificat în premieră în optimile Ligii Campionilor după ce a învins-o de două ori pe Sporting Lisabona în play-off-ul pentru optimi, 26-25 şi 26-24.

Optimile de finală ale Ligii Campionilor:
Dinamo Bucureşti – PSG
Wisla Plock – Veszprem HC
HC Vardar Skopje – Pick Szeged
RK Celje – PGE Vive Kielce
FC Porto – Aalborg
Flensburg – Montpellier HB
Manşa tur va avea loc între 18 şi 22 martie, iar returul între 25 şi 29 martie.

Barcelona şi THW Kiel sunt calificate deja în sferturile de finală.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii