Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Meciul anului pentru handbalul românesc, Dinamo - PSG, pe Arena Națională? ”Ar fi ceva unic”








Meciul dintre Dinamo și PSG, din optimile Ligii Campionilor la handbal, se va juca în sala Dinamo, acolo unde echipa din ”Ștefan cel Mare” a jucat toate partidele din acest sezon. Dan Savenco a vorbit despre o variantă inedită în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.


În cazul în care ”dulăii” ar fi jucat pe Arena Națională, Savenco este convins că fanii dinamoviști ar fi venit într-un număr impresionant.

Dan Savenco: ”Ar veni mulți oameni”
”Ar fi ceva unic. În primul rând, pentru România! Cred că ar implica aceeași investiție ca pentru tenis. Este ceva unic în România, nu s-a mai întâlnit. Nu știu dacă ar fi un stadion plin. Chiar dacă nu vin să ne vadă pe noi și vin să-i vadă pe cei de la PSG, tot vor veni foarte mulți oameni”, a spus Dan Savenco, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Dinamo a eliminat Sporting Lisabona și va juca în optimile Ligii Campionilor împotiva celor de la PSG. ”Dulăii” i-au mai întâlnit pe aceștia în sezonul precedent, dar lusitanii s-au impus în ambele meciuri.

”Anul trecut puteam să facem această performanță, trebuia să se întâmple. Din păcate, în meciul retur, cred că i-am respectat prea mult. Nu se pune problema de dorință. Respectul trebuie să meargă până la o limită. Am condus până la pauză, în a doua parte am început să avem acea frică, îi respectam prea mult”, a mai spus Savenco.

Optimile de finală ale Ligii Campionilor:
Dinamo Bucureşti – PSG
Wisla Plock – Veszprem HC
HC Vardar Skopje – Pick Szeged
RK Celje – PGE Vive Kielce
FC Porto – Aalborg
Flensburg – Montpellier HB
Manşa tur va avea loc între 18 şi 22 martie, iar returul între 25 şi 29 martie.

Barcelona şi THW Kiel sunt calificate deja în sferturile de finală.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii