Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Adrian Mihalcea: "M-am săturat să am nevoie de hârtie să ies pe stradă”Adrian Mihalcea a condus doar două antrenamente la Dinamo. După aceea fotbalul a fost oprit din cauza epidemiei de COVID-19. Noul antrenor al „câinilor” a povestit că îi este foarte dificil să-și cunoască jucătorii prin telefon și a explicat că respectă cu strictețe recomandările autorităților.


Adrian Mihalcea a fost numit la Dinamo acum trei săptămâni. Și-a dorit foarte mult să continue pregătirea și când a început pandemia de COVID-19, dar Ordonanțele Militare l-au determinat să renunțe la această idee.

„În mare parte din zi stau în casă. Ies doar la plimbare cu câinele, la cumpărături și uneori la alergare. Respect decizia autorităților. Nu sunt deloc speriat. Sunt doar nerăbdător… să nu mai am nevoie de hârtie să ies afară.


Vreau să încep treaba cât mai repede. Pentru noi, cei care suntem obișnuiți cu activitatea, perioada asta este foarte dificilă”, a declarat Adrian Mihalcea la TVR Sport.

Adrian Mihalcea, „specialist” la antrenamente prin telefon

Antrenorul dinamovist regretă că nu a avut timp să-și cunoască jucătorii. În aceste momente, comunică foarte mult cu ei prin telefon, iar programul de antrenament ajunge la ei prin aplicația WhatsApp.sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii