Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Adrian Mihalcea: "M-am săturat să am nevoie de hârtie să ies pe stradă”











Adrian Mihalcea a condus doar două antrenamente la Dinamo. După aceea fotbalul a fost oprit din cauza epidemiei de COVID-19. Noul antrenor al „câinilor” a povestit că îi este foarte dificil să-și cunoască jucătorii prin telefon și a explicat că respectă cu strictețe recomandările autorităților.


Adrian Mihalcea a fost numit la Dinamo acum trei săptămâni. Și-a dorit foarte mult să continue pregătirea și când a început pandemia de COVID-19, dar Ordonanțele Militare l-au determinat să renunțe la această idee.

„În mare parte din zi stau în casă. Ies doar la plimbare cu câinele, la cumpărături și uneori la alergare. Respect decizia autorităților. Nu sunt deloc speriat. Sunt doar nerăbdător… să nu mai am nevoie de hârtie să ies afară.


Vreau să încep treaba cât mai repede. Pentru noi, cei care suntem obișnuiți cu activitatea, perioada asta este foarte dificilă”, a declarat Adrian Mihalcea la TVR Sport.

Adrian Mihalcea, „specialist” la antrenamente prin telefon

Antrenorul dinamovist regretă că nu a avut timp să-și cunoască jucătorii. În aceste momente, comunică foarte mult cu ei prin telefon, iar programul de antrenament ajunge la ei prin aplicația WhatsApp.



sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii