Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Bogdan Stelea, declarație de dragoste pentru Dinamo. "Îmi amintesc cu nostalgie. E echipa vieții mele!”


bogdan stelea nationala tineretBogdan Stelea a vorbit în presa din Spania despre cariera sa și a dezvăluit că Salamanca și Dinamo sunt singurele echipe care i-au rămas în inimă.

Fostul internațional român și-a adus aminte de perioada în care juca în Spania și avea parte de meciuri cu Barcelona, Valencia sau Atletico Madrid.

Bogdan Stelea, declarație de dragoste pentru Dinamo
”Am petrecut mulţi ani la Salamanca şi am amintiri foarte frumoase de acolo. S-au întâmplat însă şi lucruri care nu trebuiau să se întâmple, dar aşă e viaţa. Dacă privesc în urmă, îmi amintesc de această perioadă cu multă nostalgie. Imi pare rău de ceea ce s-a întâmplat cu echipa şi mi-ar fi plăcut ca lucrurile să fie altfel. Salamanca alături de Dinamo, echipa vieţii mele. Dinamo, pentru că acolo am început să joc fotbal, iar Salamanca, pentru că aici am jucat şapte ani” a mărturisit Bogdan Stelea, într-un interviu amplu acordat La Gaceta de Salamanca.

Momentul în care și-a dat seama că e iubit în Spania

„Am multe amintiri legate de Salamanca. Îmi amintesc de acele meciuri nebune din Primera contra lui Atletico Madrid, Barcelona, Valencia, Deportivo la Coruna…au fost meciuri bune. Am revăzut recent unele dintre ele şi trebuie să spun că aveam o echipă bună. Aveam jucători internaţionali şi fotbalişti care după ce au jucat pentru noi au plecat şi au făcut carieră. Aşa cum a fost cazul lui Pauleta


Când am ajuns aici, mi s-a părut puţin ciudat, dar apoi m-am obişnuit şi am reuşit să câştig dragostea fanilor. La final, mi-am dat seama că toată lumea mă aprecia foarte mult. Dacă în anumite momente, fanii se purtau într-o manieră distinctă, era pentru că aşteptările lor de la mine erau foarte mari.

Am înţeles pe urmă că acest lucru trebuia să fie o motivaţie în plus.  Atunci când aveam cu toţii o atitudine bună, chiar dacă lucrurile nu ieşeau bine, publicul era lângă noi. Dacă Salamanca este astăzi în situaţia în care este, asta are legătură cu alte lucruri, nu cu fanii săi, care au fost şi sunt minunaţi” a mai declarat Bogdan Stelea pentru sursa citată.
sursa foto: www.digisport.ro

Comentarii