Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Elis Bakaj: "Mândru că am fost «câine»"









Bakaj, în tricoul lui Dinamo




Elis Bakaj a jucat un sezon la Dinamo, însă a rămas cu amintiri frumoase din România. A fost coleg cu Ionel Dănciulescu, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Ligii 1: „Sunt mândru că am jucat la Dinamo. A fost o rampă de lansare pentru mine. M-am simțit apreciat în România de fanii lui Dinamo. Probabil că aș fi reușit mai multe dacă nu aș fi fost vândut după doar un an. Dar experiența de acolo m-a ajutat mai departe în carieră. Pentru mine, România și București înseamnă acasă".

Trist pentru situația de la Dinamo
Elis Bakaj urmărește parcursul fostei sale echipe și regretă situația delicată în care a ajuns clubul. Speră ca o eventuală câștigare a Cupei să aline puțin durerea suporterilor: „Nu e plăcută situația actuală pentru fanii lui Dinamo, dar echipa poate câștiga Cupa în acest sezon. Dacă vor câștiga acest trofeu, nu mai contează ratarea play-off-ului. E greu să faci performanță în ziua de azi dacă nu există bani", a spus Bakaj.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii