Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Elis Bakaj: "Mândru că am fost «câine»"

Bakaj, în tricoul lui Dinamo
Elis Bakaj a jucat un sezon la Dinamo, însă a rămas cu amintiri frumoase din România. A fost coleg cu Ionel Dănciulescu, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Ligii 1: „Sunt mândru că am jucat la Dinamo. A fost o rampă de lansare pentru mine. M-am simțit apreciat în România de fanii lui Dinamo. Probabil că aș fi reușit mai multe dacă nu aș fi fost vândut după doar un an. Dar experiența de acolo m-a ajutat mai departe în carieră. Pentru mine, România și București înseamnă acasă".

Trist pentru situația de la Dinamo
Elis Bakaj urmărește parcursul fostei sale echipe și regretă situația delicată în care a ajuns clubul. Speră ca o eventuală câștigare a Cupei să aline puțin durerea suporterilor: „Nu e plăcută situația actuală pentru fanii lui Dinamo, dar echipa poate câștiga Cupa în acest sezon. Dacă vor câștiga acest trofeu, nu mai contează ratarea play-off-ului. E greu să faci performanță în ziua de azi dacă nu există bani", a spus Bakaj.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii