Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea și comunicarea „excelentă” cu patronul Negoiță

Florin Prunea strigă din nou după ajutor, în direct la televiziune, poate îl aude și patronul. Președintele clubului Dinamo spune că echipa are mare nevoie de intervenția lui Ionuț Negoiță și spune că decizia de a trimite jucătorii în șomaj tehnic a fost o greșeală.


Președintele lui Dinamo îi cere lui Ionuț Negoiță să ajute echipa. Spune că situația este dramatică. Fotbaliștii au fost anunțați prin mesaje că vor ajunge în șomaj tehnic.


„Trecem prin momente foarte grele și așteptăm un semn de patronul nostru. Eu nu am fost consultat, dar am aflat că jucătorii sunt în șomaj tehnic. Jucătorii au fost înștiințați prin mesaje. Și eu am primit. Sigur că un jucător poate să accepte sau să conteste aceste decizii”, a declarat președintele lui Dinamo la Digi Sport.

Prunea a spus că Dinamo a făcut o greșeală. A încercat să impună jucătorilor anumite măsuri, într-o perioadă foarte tensionată. Unii au făcut scandal, iar căpitanul Ante Puljic a amenințat că pleacă, în momentul în care a auzit că sunt șanse mari să fie plătit cu 500 de euro pe lună.

„Este bine să discuți cu jucătorii, variantele impuse cu forța își pierd din credibilitate. Când o să vrei să aduci un jucător, după această perioadă, o să întrebe ce s-a întâmplat în momentul crizei cu COVID-19. La noi am înțeles că acum se discută cu băieții…


Au mai fost situații grele, dar ca acum niciodată. Cred că au fost cluburi care abia au așteptat acest moment, să facă reduceri…

Dinamo este una dintre aceste formații?
Mă puneți într-o situație…” , a mai spus conducătorul formației din „Ștefan cel Mare”.

Florin Prunea și comunicarea „excelentă” cu patronul Negoiță
Florin Prunea și Ionuț Negoiță au avut de multe ori divergențe și sunt semne tot mai clare că președintele nu va mai continua la Dinamo. În vară acestui an îi expiră contractul și nu i s-a propus o nouă înțelegere. De altfel, cei doi „comunică” foarte bine.

„Eu vorbesc cu domnul Negoiță. Dacă îl sun îmi răspunde… dacă nu răspunde mă sună înapoi… Dumnealui vorbește mai mult cu cel care se ocupă de documente (n.r. Bogdan Bălănescu- director general Dinamo).

Când ați vorbit ultima oară cu Ionuț Negoiță?
Acum două săptămâni.
Ce v-a transmis?
Nimic!

Că trebuie să găsim să găsim soluții financiare. Când pleacă bulgărele nu mai poți să-l oprești…”, a mai spus fostul internațional.

sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii