Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea: „Străinii vor pleca. Trebuia să vorbești cu jucătorii înainte”




Florin Prunea crede că Dinamo va avea probleme în perioada următoare




Florin Prunea, președintele lui Dinamo a vorbit despre situația complicată de la echipa alb-roșie și despre faptul că jucătorii sunt nemulțumiți de faptul că li se vor tăia salariile fără să le fie plătite sumele restante.

Oficialul „câinilor” a recunoscut că echipei îi va fi greu să-i păstreze în lot pe jucătorii străini și spune că era nevoie de discuții cu fotbaliștii înainte de tăierea salariilor.

„Foarte greu rezistă străinii, iar eu îi înțeleg. Cele mai mari probleme le vor avea echipele care au jucători străini foarte mulţi. Pentru că o parte dintre ei, din păcate, au familiile plecate de aici. E destul de greu să mai reziste. Și mai vii şi cu măsuri de-astea impuse (n.r. reducerea salariilor). 

2.340 de lei pe lună
vor câștiga jucătorii și angajații de la Dinamo pe perioada stării de urgență

Eu cred că o mare parte din ei vor părăsi România. Cu siguranță că vor pleca şi eu îi înțeleg pe băieți. Pe toţi jucătorii, nu numai pe cei de la Dinamo. Eu am spus de la început că dialogul este singurul care va rezolva această problemă. Cred că dacă discuţi cu jucătorii, ei acceptă. Şi toată lumea înțelege că trebuie să fie nişte scăderi salariale. Dar nu impuse! Trebuie să vorbeşti cu jucătorii. Cluburile care nu au tăiat sau care au ajuns la o înţelegere cu jucătorii câştigă enorm pe termen lung. 

Celelalte pierd din credibilitate şi e mai greu după aceea să mai vină jucători buni. Ți se duce vestea că nu ai un dialog cu jucătorii. Cei străini trebuie ajutaţi mai mult decât cei români. Ai noştri sunt acasă şi ei se descurcă”, a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport.

9 jucători
străini are Dinamo în lot: Piscitelli, Fabbrini, Montini, Puljic, Mrzljak,Skovajsa, Kostrna, Perovic şi N'Diaye

Cum ar arăta Dinamo fără străini: Straton -  Kilyen, M. Popescu, R. Grigore, Sin – I. Filip, Răuță -  Sorescu, Moldoveanu, V. Lăzăr – D.Popa




sursa: www.gsp.ro

Comentarii