Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea: „Străinii vor pleca. Trebuia să vorbești cu jucătorii înainte”
Florin Prunea crede că Dinamo va avea probleme în perioada următoare
Florin Prunea, președintele lui Dinamo a vorbit despre situația complicată de la echipa alb-roșie și despre faptul că jucătorii sunt nemulțumiți de faptul că li se vor tăia salariile fără să le fie plătite sumele restante.

Oficialul „câinilor” a recunoscut că echipei îi va fi greu să-i păstreze în lot pe jucătorii străini și spune că era nevoie de discuții cu fotbaliștii înainte de tăierea salariilor.

„Foarte greu rezistă străinii, iar eu îi înțeleg. Cele mai mari probleme le vor avea echipele care au jucători străini foarte mulţi. Pentru că o parte dintre ei, din păcate, au familiile plecate de aici. E destul de greu să mai reziste. Și mai vii şi cu măsuri de-astea impuse (n.r. reducerea salariilor). 

2.340 de lei pe lună
vor câștiga jucătorii și angajații de la Dinamo pe perioada stării de urgență

Eu cred că o mare parte din ei vor părăsi România. Cu siguranță că vor pleca şi eu îi înțeleg pe băieți. Pe toţi jucătorii, nu numai pe cei de la Dinamo. Eu am spus de la început că dialogul este singurul care va rezolva această problemă. Cred că dacă discuţi cu jucătorii, ei acceptă. Şi toată lumea înțelege că trebuie să fie nişte scăderi salariale. Dar nu impuse! Trebuie să vorbeşti cu jucătorii. Cluburile care nu au tăiat sau care au ajuns la o înţelegere cu jucătorii câştigă enorm pe termen lung. 

Celelalte pierd din credibilitate şi e mai greu după aceea să mai vină jucători buni. Ți se duce vestea că nu ai un dialog cu jucătorii. Cei străini trebuie ajutaţi mai mult decât cei români. Ai noştri sunt acasă şi ei se descurcă”, a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport.

9 jucători
străini are Dinamo în lot: Piscitelli, Fabbrini, Montini, Puljic, Mrzljak,Skovajsa, Kostrna, Perovic şi N'Diaye

Cum ar arăta Dinamo fără străini: Straton -  Kilyen, M. Popescu, R. Grigore, Sin – I. Filip, Răuță -  Sorescu, Moldoveanu, V. Lăzăr – D.Popa
sursa: www.gsp.ro

Comentarii