Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fost căpitan la Dinamo acuză: ”Cineva are palmaresul, cineva are o lojă, cineva are fanionul de la colțul terenului!”lucian goian


Lucian Goian (37 de ani), care joacă în prezent la Chennaiyin, în prima ligă din India, unul dintre foștii căpitani ai grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare, acuză starea în care a ajuns fosta sa echipă.

”Dinamo nu merge spre direcția dorită, ce se întâmplă acolo nu este în ordine. Domnul Negoiță a zis mereu că dacă nu venea el, clubul era în faliment, am înțeles, dar trebuie să investească, au fost mulți doritori care au dorit să cumpere Dinamo, dar s-au lovit de nereguli.

Și situația clubului este foarte grea din punct de vedere juridic. Cineva are palmaresul, cineva are o lojă, cineva are fanionul de la colțul terenului, este foarte greu. Trebuie să ne uităm să vedem cine are succes în România: CFR, un club foarte bine organizat, Craiova, stadion nou...”, a spus Goian, într-o intervenție prin Skype în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.


Lucian Goian crede că lipsa unui stadion modern îi dăunează lui Dinamo
Goian spune că Dinamo se află în play-out în acest moment și din cauza stadionului, unul care nu mai face față vremurilor actuale.

”La Dinamo este deprimant stadionul, mulți reușesc să facă stadioane noi... Suporterii nu mai vin la stadion, eu aș face un stadion cu 15.000 de locuri. Mic, fără pistă de atletism. Nu ar avea nevoie de un stadion mai mare.

Craiova a câștigat foarte multe meciuri cu suporterii în spate. Viitorul are Academia foarte bună, FCSB investește, plătește, Dinamo nu știu când a plătit pentru transferuri, în rest toți plătesc”, a mai spus Lucian Goian, la Digi Sport.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii