Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Jucătorii „câinilor” vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele RomânieiEXCLUSIV Suporterii lui Dinamo l-au agresat pe Bogdan Bălănescu în ...Fotbaliștii lui Dinamo sunt în autoizolare cu contractele suspendate de la începutul acestei săptămâni. GSP.RO a obținut documentul primit de jucători de la Bogdan Bălănescu, directorul executiv al formației din „Ștefan cel Mare”.

Jucătorii „câinilor” vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele României la jumătatea lunii martie. 


„Directorul general al Societății DINAMO 1948 S.A. - dl. Bogdan Bălănescu, DECIDE: 

Art 1. Începând cu data de 23.03.2020, până la data de 14.04.2020 se suspendă contractul de activitate sportivă înregistrat la SC Dinamo 1948 SA și la FRF/LPF, având calitatea de fotbalist profesionist. 

Art 2. Pe perioada suspendării contractului de activitate sportivă, jucătorul va beneficia de 75% din drepturile în bani aferente contraprestației activității sportive, dar nu mai mult de 75% din câștigul mediu brut prevăzut de legea bugetului asigurărilor de stat pe anul 2020 - nr. 6/2020. 

Art. 3. Pe durata suspendării, jucătorul se află la dispoziția societății”, se menționează în comunicat.


150.000 de euro
este cuantumul bugetului lunar de salarii în „Ștefan cel Mare”
sursa: www.gsp.ro

Comentarii