Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo avertizează după decizia FRF de la miezul nopții: „TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru!”




Fanii lui Dinamo avertizează după decizia FRF de la miezul nopții: „TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru!”




Federația Română de Fotbal a postat un comunicat pe site-ul oficial prin care anunță că barajul de menținere / promovare în Liga 1 se va juca pe 9 și 12 august, decizie care o afectează direct pe Dinamo. Fanii-acționari ai „câinilor” au reacționat vehement după acest anunț.


Anunțul făcut de FRF, la miezul nopții, înseamnă că Dinamo, care mai are șase meciuri de jucat în play-out, nu mai are timp pentru a juca restanțele;
Decizia FRF nu înseamnă neapărat retrogradarea lui Dinamo. LPF urmează să propună o variantă de încheiere a sezonului;
Printre variantele de lucru se numără și trecerea la un sistem cu 16 echipe sau stabilirea clasamentului final prin sistemul puncte/meci fără înjumătățire. În aceste variante, Dinamo va fi salvată.
Fanii-acționari de la Dinamo, cei care sunt aproape de preluarea clubului de la Ionuț Negoiță, nu acceptă decizia Federației Române de Fotbal și avertizează că vor urma proteste masive în cazul în care clubul din Ștefan cel Mare va retrograda. 

Comunicatul emis de PCH:
„NU AM ADUS NOI PANDEMIA! De ce ne-o puneți în cârcă? 

Ne strigăm dreptul de a juca meciurile pe teren. Acum strigăm doar aici, dar suntem gata s-o facem ORIUNDE SE VA AUZI MAI TARE și sub orice formă! TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru! Ne-am lăsat izolați, carantinați, urmăriți. Am fost singurii tratați în felul acesta, în timp ce pentru alții s-au inventat ”teste neconcludente” și ”teste fulger”.

Ni s-a cerut să jucăm din două în două zile. Am acceptat și asta, oricât ar fi de inuman. Jucăm cu inima, atât cât poate să reziste.Am acceptat să jucăm după 7 zile de izolare și apoi după 14 zile. Am început să ne câștigăm punctele. Și acum schimbați iar regulile jocului? Dacă nu a mai mers cu izolarea în case, ați trecut la izolarea fotbalului în birouri, unde soarta se decide prin ridicare de mână? Ne-ați condamnat deja?

 Ne cerem ultimul drept înaintea ghilotinei: LĂSAȚI-NE SĂ NE CÂȘTIGĂM SALVAREA! Jucăm în fiecare zi, DAR LĂSAȚI-NE SĂ JUCĂM! Până mai ieri ați țipat că deținătorul drepturilor tv cere ca toate meciurile să fie jucate pe teren? Ne-am conformat. Acum nu mai vrea nimeni meciuri pe teren?UEFA nu v-a cerut nimic legat de programul din playout. Și v-ați gândit că e fair-play să cereți să decidă cluburile direct implicate, direct interesate de retrogradarea lui Dinamo? A câta nedreptate ar fi asta? E ca și cum ați fi întrebat Craiova dacă acceptă să fie desemnată campioană fără a mai juca meciul cu CFR...

Câinilor, nu putem ieși toți în stradă în fața sediilor FRF și LPF, pentru că mulți dintre voi sunteți departe de București și de țară. Dar putem face fiecare dintre noi ceva: Distribuiți masiv acest apel. Distribuiți-l și pe propriul profil și pe messenger și pe whatsapp, către toți câinii!”, se arată în comunicatul fanilor. 

Când ar trebui să își joace Dinamo meciurile: 
4 august: Dinamo - Hermannstadt (meci din etapa #11)
6 august: Dinamo - Chindia (3)
9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
12 august: Chindia - Dinamo
15 august: Sepsi - Dinamo (12)
18 august: Dinamo - Viitorul (14)



sursa: gsp.ro

Comentarii