Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo avertizează după decizia FRF de la miezul nopții: „TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru!”




Fanii lui Dinamo avertizează după decizia FRF de la miezul nopții: „TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru!”




Federația Română de Fotbal a postat un comunicat pe site-ul oficial prin care anunță că barajul de menținere / promovare în Liga 1 se va juca pe 9 și 12 august, decizie care o afectează direct pe Dinamo. Fanii-acționari ai „câinilor” au reacționat vehement după acest anunț.


Anunțul făcut de FRF, la miezul nopții, înseamnă că Dinamo, care mai are șase meciuri de jucat în play-out, nu mai are timp pentru a juca restanțele;
Decizia FRF nu înseamnă neapărat retrogradarea lui Dinamo. LPF urmează să propună o variantă de încheiere a sezonului;
Printre variantele de lucru se numără și trecerea la un sistem cu 16 echipe sau stabilirea clasamentului final prin sistemul puncte/meci fără înjumătățire. În aceste variante, Dinamo va fi salvată.
Fanii-acționari de la Dinamo, cei care sunt aproape de preluarea clubului de la Ionuț Negoiță, nu acceptă decizia Federației Române de Fotbal și avertizează că vor urma proteste masive în cazul în care clubul din Ștefan cel Mare va retrograda. 

Comunicatul emis de PCH:
„NU AM ADUS NOI PANDEMIA! De ce ne-o puneți în cârcă? 

Ne strigăm dreptul de a juca meciurile pe teren. Acum strigăm doar aici, dar suntem gata s-o facem ORIUNDE SE VA AUZI MAI TARE și sub orice formă! TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru! Ne-am lăsat izolați, carantinați, urmăriți. Am fost singurii tratați în felul acesta, în timp ce pentru alții s-au inventat ”teste neconcludente” și ”teste fulger”.

Ni s-a cerut să jucăm din două în două zile. Am acceptat și asta, oricât ar fi de inuman. Jucăm cu inima, atât cât poate să reziste.Am acceptat să jucăm după 7 zile de izolare și apoi după 14 zile. Am început să ne câștigăm punctele. Și acum schimbați iar regulile jocului? Dacă nu a mai mers cu izolarea în case, ați trecut la izolarea fotbalului în birouri, unde soarta se decide prin ridicare de mână? Ne-ați condamnat deja?

 Ne cerem ultimul drept înaintea ghilotinei: LĂSAȚI-NE SĂ NE CÂȘTIGĂM SALVAREA! Jucăm în fiecare zi, DAR LĂSAȚI-NE SĂ JUCĂM! Până mai ieri ați țipat că deținătorul drepturilor tv cere ca toate meciurile să fie jucate pe teren? Ne-am conformat. Acum nu mai vrea nimeni meciuri pe teren?UEFA nu v-a cerut nimic legat de programul din playout. Și v-ați gândit că e fair-play să cereți să decidă cluburile direct implicate, direct interesate de retrogradarea lui Dinamo? A câta nedreptate ar fi asta? E ca și cum ați fi întrebat Craiova dacă acceptă să fie desemnată campioană fără a mai juca meciul cu CFR...

Câinilor, nu putem ieși toți în stradă în fața sediilor FRF și LPF, pentru că mulți dintre voi sunteți departe de București și de țară. Dar putem face fiecare dintre noi ceva: Distribuiți masiv acest apel. Distribuiți-l și pe propriul profil și pe messenger și pe whatsapp, către toți câinii!”, se arată în comunicatul fanilor. 

Când ar trebui să își joace Dinamo meciurile: 
4 august: Dinamo - Hermannstadt (meci din etapa #11)
6 august: Dinamo - Chindia (3)
9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
12 august: Chindia - Dinamo
15 august: Sepsi - Dinamo (12)
18 august: Dinamo - Viitorul (14)



sursa: gsp.ro

Comentarii