Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


CFR Cluj, care a ieșit la offside pentru a ne trimite la retrogradare, ar trebui să ne mulțumească

CFR Cluj, care a ieșit la offside pentru a ne trimite la retrogradare, ar trebui să ne mulțumească


Fanii-acționari ai lui Dinamo din proiectul DDB au reacționat după vestea că sistemul cu 16 echipe va fi implementat în Liga 1 din sezonul viitor. Astfel, clasamentul va fi înghețat, nu va retrograda direct nimeni, iar „câinii” vor juca și la anul pe prima scenă.

„DINAMO nu a fost salvată.

DINAMO S-A SALVAT!

Prin OAMENI ca Gigi Mulțescu.

Prin jucători care au jucat cu toată inima, deși au fost ținuți forțat în izolare, în timp ce alții au fentat regulile.

Prin SUPORTERII care au plătit salariile, care au obținut licența, care au cumpărat bilete, care au venit din Londra, din Craiova, din Constanța...pentru a-i încuraja pe jucători înainte de meciul de ieri, care sunt gata să strângă banii pentru TAS.

Sistemul cu 16 echipe este bun, dar nu a fost făcut pentru a salva Dinamo.

Dinamo a terminat pe 4 în playout după calculul corect de puncte/meci.

Iar dacă eram lăsați să ne jucăm toate meciurile, ajungeam și mai sus.


NIMENI NU A SALVAT DINAMO.

DIMPOTRIVĂ, până în ultima clipă au căutat o cale prin care să ne trimită măcar la baraj.

CFR Cluj, care a ieșit la offside pentru a ne trimite la retrogradare, ar trebui să ne mulțumească pentru că noi am fost cei care am atras atenția că un calcul care nu ține cont de sezonul regulat trimite titlul la Craiova. (oltenii ar fi avut 100% dreptate)

Articolul nostru de ieri a fost prima afirmație în spațiul public în sensul acesta, prima prezentare despre pericolul unui calcul strâmb al punctelor. CFR a înțeles și s-a sucit din nou.


CÂINILOR, GREUL DE-ACUM ÎNCEPE!

Vom reuși ÎMPREUNĂ, dar trebuie să înțelegem că NU TREBUIE SĂ AȘTEPTĂM SALVAREA DE LA ALȚII, pentru că asta ar însemna să rămânem cu mâinile-n sân!

Suntem doar noi. Buni, răi, mulți, puțini... ăștia suntem.

Haideți să punem în mișcare Proiectul Socios, pentru că este singura noastră șansă de supraviețuire!

Intră și înscrie-te: www.programddb.ro”, e mesajul fanilor din PCH


sursa: gsp.ro

Comentarii