Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


DINAMO, BUNĂ DE PLATĂ. DAN NISTOR A ACŢIONAT PE CALE LEGALĂ CLUBUL ŞI SOLICITĂ O SUMĂ DE BANIDINAMO, BUNĂ DE PLATĂ. DAN NISTOR A ACŢIONAT PE CALE LEGALĂ CLUBUL ŞI SOLICITĂ O SUMĂ DE BANIDan Nistor are de luat bani de la Dinamo, din momentul în care cele două părţi erau legate prin contract. Mijlocaşul nu şi-a recuperat o sumă şi se pare că a acţionat în instanţă această problemă. Potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal, Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a amânat termenul de judecare al cazului până pe 12 august.

Potrivit ProSport, suma pe care Nistor o are de încasat de la Dinamo se ridică la 25.000 de euro. În ciuda ”conflictului”, fostul căpitan al ”câinilor” mărturiseşte că vrea ca fosta sa echipă să rămână în Liga 1, dar crede că acest lucru va fi imposibil de realizat dacă vor juca juniorii. Cu aproape toată echipa virusată, Dinamo ar putea să se vadă nevoită să utilizeze juniorii în ultimele meciuri rămase de disputat.

"Din ce am auzit, play-off-ul sunt şanse foarte mari să se termine. La play-out este destul de greu, pentru că sunt mult mai multe meciuri decât în play-off şi aţi văzut ce probleme sunt la Dinamo, şi sper să nu mai apară şi la alte echipe.

Sper să nu se întâmple acest lucru (n.r. - să retrogradeze Dinamo). E adevărat, s-au făcut multe greşeli şi în trecut. Dinamo nu are ce să caute în această situaţie şi sper să nu meargă în Liga a doua. Din punctul meu de vedere, cu acei juniori n-au nicio şansă. Vor pierde toate meciurile. Dar poate va exista o soluţie, să se îngheţe play-out-ul", a declarat Dan Nistor, la Look Sport LIVE.sursa foto: gsp.ro

Comentarii