Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Dinamo – între optimism si realism

 


Situație incredibilă la Dinamo! N-au dat niciun ban pe jucători ...


Dinamo a încheiat cel mai negru sezon din istorie, un sezon ce trebuie șters din memoria suporterilor cât mai repede cu putință. Managementul prost, în primul rând, a dus cel mai galonat si iubit club din Liga 1 la un pas de dezastru într-o perioadă în care umanitatea trăiește vremuri sumbre, și noi toți trebuie să învățăm să trăim diferit. 

La fel a trebuit și fotbalul să-și schimbe anumite reguli din mers, lucru pe care l-am putea invoca daca am vrea sa ne mințim, vorbind de această perioadă neagră din viața clubului. Realitatea este alta insă. Am evitat dezastrul neștiind care ar fi putut fi deznodământul unui campionat jucat până in ultima etapa in condiții normale. Fotbalul este imprevizibil, in special la acest nivel. Fie că ne convine sau nu, Dinamo s-a luptat in ultimii 3 ani pentru a nu ajunge să joace la matineu, o pată neagră ce nu s-ar putea șterge de pe istoria clubului.


John F. Kennedy spunea ca “[...]cei care se gandesc doar la trecut și la prezent vor pierde viitorul.” E doar de datoria noastră să lăsăm ultimii ani in spate, să ne mobilizăm și să ducem echipa noastră de suflet acolo unde îi este locul. Dinamo a făcut destule pentru noi și acum avem datoria să facem si noi ceva pentru el. Suntem singurii care vom lupta pentru clubul asta până la ultima suflare. 


"E momentul să ne aducem gloriile mai aproape, e momentul să facem un plan de medie și lunga durată, e momentul să avem un departament de marketing și publicitate de calitate, e momentul sa nu ne mai vindem tinerii talentați pe nimic, e momentul să ne amintim cine suntem. E momentul nostru !"


Iar cei care încă nu sunt convinși sau hotărâți să pună umărul, trebuie să-și schimbe întrebarea si vor găsi răspunsul: nu mai căutați motive și momente potrivite, întrebați-vă dacă avem alte opțiuni.


Suntem singurii care putem in momentul ăsta “să le arătăm ăstora ce înseamnă DINAMO!!! „



sursa foto: realitateasportiva.net
Articol scris de: Adi Iacob

Comentarii