Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo – între optimism si realism

 


Situație incredibilă la Dinamo! N-au dat niciun ban pe jucători ...


Dinamo a încheiat cel mai negru sezon din istorie, un sezon ce trebuie șters din memoria suporterilor cât mai repede cu putință. Managementul prost, în primul rând, a dus cel mai galonat si iubit club din Liga 1 la un pas de dezastru într-o perioadă în care umanitatea trăiește vremuri sumbre, și noi toți trebuie să învățăm să trăim diferit. 

La fel a trebuit și fotbalul să-și schimbe anumite reguli din mers, lucru pe care l-am putea invoca daca am vrea sa ne mințim, vorbind de această perioadă neagră din viața clubului. Realitatea este alta insă. Am evitat dezastrul neștiind care ar fi putut fi deznodământul unui campionat jucat până in ultima etapa in condiții normale. Fotbalul este imprevizibil, in special la acest nivel. Fie că ne convine sau nu, Dinamo s-a luptat in ultimii 3 ani pentru a nu ajunge să joace la matineu, o pată neagră ce nu s-ar putea șterge de pe istoria clubului.


John F. Kennedy spunea ca “[...]cei care se gandesc doar la trecut și la prezent vor pierde viitorul.” E doar de datoria noastră să lăsăm ultimii ani in spate, să ne mobilizăm și să ducem echipa noastră de suflet acolo unde îi este locul. Dinamo a făcut destule pentru noi și acum avem datoria să facem si noi ceva pentru el. Suntem singurii care vom lupta pentru clubul asta până la ultima suflare. 


"E momentul să ne aducem gloriile mai aproape, e momentul să facem un plan de medie și lunga durată, e momentul să avem un departament de marketing și publicitate de calitate, e momentul sa nu ne mai vindem tinerii talentați pe nimic, e momentul să ne amintim cine suntem. E momentul nostru !"


Iar cei care încă nu sunt convinși sau hotărâți să pună umărul, trebuie să-și schimbe întrebarea si vor găsi răspunsul: nu mai căutați motive și momente potrivite, întrebați-vă dacă avem alte opțiuni.


Suntem singurii care putem in momentul ăsta “să le arătăm ăstora ce înseamnă DINAMO!!! „sursa foto: realitateasportiva.net
Articol scris de: Adi Iacob

Comentarii