Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Spaniolii, luați tare, au termen-limită până pe 15 august!


Dinamo a aflat azi că a scăpat de retrogradare, după ce FRF a optat pentru sistemul cu 16 echipe din sezonul viitor.

"Câinii" au militat de la început pentru sistemul competițional cu 16 echipe, caz în care știau sigur că vor scăpa de Divizia B. Acum, spaniolii lui Pablo Cortacero și Juan Melero ar putea să treacă la fapte, așa cum au tot promis în ultimele luni.

În urma unui agreement la care s-a ajuns ieri, în trei, Ionuț Negoiță, membrii board-ului DDB și reprezentanții ibericilor, aceștia au termen zece zile, până pe 15 august, să vină cu un plan concret de finanțare și de preluare a organizării grupării. 

Suporterii-acționari s-au implicat direct în a pune condiții drastice spaniolilor, care până acum au investit / împrumutat Dinamo cu 300.000 de euro. Din diverse motive, care țin de alegerea lor, ibericii nu au respectat planul inițial, de a credita clubul cu 500.000 de euro, bani ce trebuiau achitați încă de pe 5 iunie. 

În cazul în care spaniolii, care sunt așteptați la București în aceste zile, nu vor demara planul de organizare al grupării, atunci fanii din DDB își vor asuma conducerea lui Dinamo!

Scoate greu actele

În mod normal, conform înțelegerii cu Negoiță, programul socios DDB ar trebuie să aibă acum 27,5 la sută acțiuni din club! Mai exact de la începutul lunii august. La finele lui aprilie, când fanii au contribuit cu 150.000 de euro din care s-a achitat licența sportivă, convorbirile au fost că fie își vor primi înapoi suma creditată, fie vor mai avea 7,5 la sută din acțiuni, pe lângă cele 20 la sută adunate deja. Membrii board-ului DDB încă nu vor să treacă la presiuni, fiindcă au dorit să nu creeze un scandal suplimentar la club în această perioadă, în care Dinamo și-a jucat existența în Liga 1. Încă așteaptă după mai bine de trei săptămâni, ca, în baza memorandumului semnat pe 10 iulie, fanii să primească actele contabile, pe care Negoiță întârzie să le ofere!


sursa: gsp.ro

Comentarii