Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Spaniolii, luați tare, au termen-limită până pe 15 august!


Dinamo a aflat azi că a scăpat de retrogradare, după ce FRF a optat pentru sistemul cu 16 echipe din sezonul viitor.

"Câinii" au militat de la început pentru sistemul competițional cu 16 echipe, caz în care știau sigur că vor scăpa de Divizia B. Acum, spaniolii lui Pablo Cortacero și Juan Melero ar putea să treacă la fapte, așa cum au tot promis în ultimele luni.

În urma unui agreement la care s-a ajuns ieri, în trei, Ionuț Negoiță, membrii board-ului DDB și reprezentanții ibericilor, aceștia au termen zece zile, până pe 15 august, să vină cu un plan concret de finanțare și de preluare a organizării grupării. 

Suporterii-acționari s-au implicat direct în a pune condiții drastice spaniolilor, care până acum au investit / împrumutat Dinamo cu 300.000 de euro. Din diverse motive, care țin de alegerea lor, ibericii nu au respectat planul inițial, de a credita clubul cu 500.000 de euro, bani ce trebuiau achitați încă de pe 5 iunie. 

În cazul în care spaniolii, care sunt așteptați la București în aceste zile, nu vor demara planul de organizare al grupării, atunci fanii din DDB își vor asuma conducerea lui Dinamo!

Scoate greu actele

În mod normal, conform înțelegerii cu Negoiță, programul socios DDB ar trebuie să aibă acum 27,5 la sută acțiuni din club! Mai exact de la începutul lunii august. La finele lui aprilie, când fanii au contribuit cu 150.000 de euro din care s-a achitat licența sportivă, convorbirile au fost că fie își vor primi înapoi suma creditată, fie vor mai avea 7,5 la sută din acțiuni, pe lângă cele 20 la sută adunate deja. Membrii board-ului DDB încă nu vor să treacă la presiuni, fiindcă au dorit să nu creeze un scandal suplimentar la club în această perioadă, în care Dinamo și-a jucat existența în Liga 1. Încă așteaptă după mai bine de trei săptămâni, ca, în baza memorandumului semnat pe 10 iulie, fanii să primească actele contabile, pe care Negoiță întârzie să le ofere!


sursa: gsp.ro

Comentarii