Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Dinamo a sunat adunarea

 

Dinamo a sunat adunarea VIDEO ”Câinii” vor să facă uitat sezonul de coşmar din stagiunea trecută
Dinamo s-a reunit marţi după sezonul foarte slab pe care l-a traversat în ediţia trecută de campionat.Dinamoviştii sunt gata să facă uitat sezonul de coşmar şi s-au apucat deja de treabă pentru noua stagiune, care va lua startul peste mai puţin de două săptămâni.


Mulţescu a sunat adunarea fără opt jucători din lotul care a încheiat pe penultimul loc sezonul trecut.


”Ne-a luat prin surprindere că băieţii nu au mai prelungit. Nu ştiu de ce se vrea să plece, să scăpăm de acest club, nu ştiu. A fost unul dintre cei mai răi ani ai acestui club, dar nu cred că trebuie să ne gândim la plecare” a mărturisit Mihai Popescu. 

”Chiar nu ştiu câţi jucători suntem, am înţeles că sunt foarte mulţi copii, asta este, ce să facem, trebuie să ne antrenăm şi să mergem înainte” spune şi Deian Sorescu.


Popescu a fost cel mai binedispus jucător din lotul ”câinilor”: ”Aveam de câştigat nişte puncte. La cum văd eu că am început să jucăm chiar după această pauză de două săptămâni nu că le-am fi câştigat pe toate, dar cel puţin jumătate le-am fi câştigat. Şi zic eu că ne-ar fi fost de ajuns”


sursa: telekomsport.ro


Comentarii