Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Care este marea speranță a „câinilor”

 
Dinamo a pierdut meciul cu Sepsi si mai multi oameni din fotbal și suporteri au fost indignați de schimbările făcute de Flavius Stoican. Antrenorului i se cere vehement demisia de către suporterii "câinilor". 

Si Cornel Dinu critica jocul prestat și schimbările făcute de antrenorul Flavius Stoican.

„În prima repriză Dinamo a avut o oarecare inițiativă și a ajuns în patru situații de a marca, Vlad Morar în minutul 16, Grădinarul în minutul 18, Pierret în minutul 30 și Torje în primul minut de prelungiri.

După pauză… aș fi foarte curios să-mi explice Stoican înlocuirea lui Carp… s-o fi accidentat și n-am văzut eu, dar altfel este de neînțeles înlocuirea sa cu Bordușanu… Poate doar prin prisma faptului că a înlocuit un mijlocaș cu un atacant, forțând ofensiva la 1-1. Numai că nu s-a văzut nicio eficiență în atac. Fiind elocvent că în a doua repriză singurul șut pe poartă al lui Dinamo, și acela pe portar, a venit abia prin minutul 92, de la Bani.

Demon și înger, păstrând proporțiile… până s-a accidentat iarăși, a fost  Patriche. Primind o pasă de o stupizenie greu de acceptat de la portarul Figueiredo, și cu alte intervenții nonintervenții la celelalte goluri primite, Patriche a preluat mingea cu o pasă de gol pentru Luckassen, pe care l-a faultat apoi, oferind penalty-ul de 1-0 lui Sepsi. A reușit să echilibreze gafa cu golul egalizator, la care apărarea lui Sepsi se bucura încă de ratarea unui penalty de către căpitanul Torje. Schimbările din a doua repriză din care nimeni n-a înțeles nimic și care n-au adus nimic în plus, ba chiar au… plusat în minus!

Începând cu retragerea lui Pierret, care, oricum, mai recupera la mijloc, și apoi cu introducerea lui Buleică, lui Crețu, lui Bani… Giafer, mă rog, trebuia în locul lui Patriche când s-a accidentat… care rămân niște jucători ce sunt departe de ceea ce înseamnă randament pentru Dinamo în situația asta disperată din care nu poate să o scoată.

„Probabil, încerc eu o explicație fantezistă a gândirii sublime a lui Stoican, dar care mi se pare că lipsește cu desăvârșire" a spus Cornel Dinu potrivit Fanatik .

Care este marea speranță a „câinilor” 

Ion Marin este de părere ca salvarea lui Dinamo se poate face atunci când vor avea un stadion nou. 

Discutăm de niște lucruri total diferite. În perioada în care eu activam în clubul Dinamo, la acest club erau 82 de persoane angajate. Era un club extraordinar de bine organizat și de potent financiar. Probabil că această decădere a început de mai mult timp.

 Probabil de acum 3-4 ani, din momentul în care domnul Negoiță a anunțat că vinde echipa pe un leu. Eu cred că acesta este un moment istoric pentru Dinamo. Nu ai cum să faci așa ceva”, a spus Ion Marin la PlaySport Live.

Marea speranță pentru mine este construirea noului stadion, care ar trebui să atragă oameni potenți financiar. Eu așa sper, ca stadionul nou să atragă și la Dinamo să se petreacă un suflu nou și apariția unor investitori puternici să pună echipa pe picioare. 

Va fi foarte greu și de durată. Dacă am avut atâția ani răbdare și am acceptat ce s-a întâmplat, sperăm că mai avem și acum.

Poate modelul acesta german trebuia să îl luăm mai de mult. Jos pălăria pentru ce fac suporterii, dar nu este suficient. Banii de la televiziune și suportul fanilor nu sunt bani suficienți pentru a menține un club în elită și a-l duce în cupele europene”, a mai spus Ion Marin.

Comentarii