Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Se teme de Dinamo. Ce acuze i se aduc Zăvăleanu

 
Florin Prunea, dezvăluiri despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo

Florin Prunea, vorbit despre implicarea lui Nicolae Badea la echipa la Dinamo. Fostul mare portar și fost manager general la Dinamo, confirma că Nicolae Badea a ajutat clubul Dinamo în acest sezon al Ligii 1 și ca o va face în continuare. 

Fostul portar spune ca Nicolae Badea se va întâlni, în următoarele zile, cu Răzvan Zăvăleanu, pentru a discuta despre problemele clubului.

„Indiferent de cine va veni la Dinamo și în orice moment, fie într-un moment favorabil sau într-un moment nefavorabil, Nicolae Badea va fi alături de club. Cu siguranță că se va implica la Dinamo. Din câte știu, va fi o discuție în următoarele zile între el și domnul Zăvăleanu, în care se vor regla problemele. 

Nu am OK-ul lui ca să spun, dar eu pot să spun doar atât: a ajutat enorm de mult de la începutul campionatului. A plătit contracte la jucători, a adus alți sponsori la echipă, a plătit tot ce înseamnă cazare și tot ce înseamnă deplasări”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Dan Petrescu se teme de Dinamo, după ultimele transferuri ale "câinilor"

"Acum mi se pare că mai jucăm o dată cu Mediaş (n.r. referire la faptul că Dinamo a transferat mai multi jucători de la Mediaș).

Din ce am citit şi am aflat, jucătorii lor sunt toţi la Dinamo. Pentru noi nu e bine, pentru că jucătorii de la Mediaș sunt foarte buni şi preferam să nu fie la Dinamo, dar ăsta e 'norocul” nostru'”, a spus Dan Petrescu conform

Ce acuze i se aduc  Zăvăleanu

„Umblă o rumoare, că și din cauza dumneavoastră s-ar fi reușit destabilizarea Gazului, că ați fi prieten cu avocata care l-a sfătuit pe Ronaldo Deaconu să-și depună memoriu”, 

„Le calific drept niște prostii scornite de niște minți bolnave. Este adevărat că o cunosc pe doamna avocat, având în vedere că am avut niște confruntări puternice atât la CFR, cât și la ASA Tg. Mureș, unde a reprezentat numeroși jucători împotriva cluburilor.

Ar fi foarte mult spus că am avea o prietenie care ne-ar permite astfel de discuții.

 Pe de altă parte, încerc întotdeauna să rezolv lucrurile într-o limită a moralității și a legalității, în niciun caz ceea ce se vorbește acum nu poate fi adevărat.

Habar n-aveam de Ronaldo Deaconu și de litigiul lui cu Gaz Metan, puțin mă interesa. Din punctul nostru de vedere, important era și atunci, dar este și acum ca Dinamo să se salveze în primul rând sportiv.

Oricum, cred că datoriile enorme ale Gazului duceau într-un moment sau altul la o astfel de stare. Nu Ronaldo Deaconu a fost motorul, ci doar un element la ceea ce s-a întâmplat”, susține Zăvăleanu, potrivit GSP.

Comentarii