Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se teme de Dinamo. Ce acuze i se aduc Zăvăleanu

 




Florin Prunea, dezvăluiri despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo

Florin Prunea, vorbit despre implicarea lui Nicolae Badea la echipa la Dinamo. Fostul mare portar și fost manager general la Dinamo, confirma că Nicolae Badea a ajutat clubul Dinamo în acest sezon al Ligii 1 și ca o va face în continuare. 

Fostul portar spune ca Nicolae Badea se va întâlni, în următoarele zile, cu Răzvan Zăvăleanu, pentru a discuta despre problemele clubului.

„Indiferent de cine va veni la Dinamo și în orice moment, fie într-un moment favorabil sau într-un moment nefavorabil, Nicolae Badea va fi alături de club. Cu siguranță că se va implica la Dinamo. Din câte știu, va fi o discuție în următoarele zile între el și domnul Zăvăleanu, în care se vor regla problemele. 

Nu am OK-ul lui ca să spun, dar eu pot să spun doar atât: a ajutat enorm de mult de la începutul campionatului. A plătit contracte la jucători, a adus alți sponsori la echipă, a plătit tot ce înseamnă cazare și tot ce înseamnă deplasări”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Dan Petrescu se teme de Dinamo, după ultimele transferuri ale "câinilor"

"Acum mi se pare că mai jucăm o dată cu Mediaş (n.r. referire la faptul că Dinamo a transferat mai multi jucători de la Mediaș).

Din ce am citit şi am aflat, jucătorii lor sunt toţi la Dinamo. Pentru noi nu e bine, pentru că jucătorii de la Mediaș sunt foarte buni şi preferam să nu fie la Dinamo, dar ăsta e 'norocul” nostru'”, a spus Dan Petrescu conform

Ce acuze i se aduc  Zăvăleanu

„Umblă o rumoare, că și din cauza dumneavoastră s-ar fi reușit destabilizarea Gazului, că ați fi prieten cu avocata care l-a sfătuit pe Ronaldo Deaconu să-și depună memoriu”, 

„Le calific drept niște prostii scornite de niște minți bolnave. Este adevărat că o cunosc pe doamna avocat, având în vedere că am avut niște confruntări puternice atât la CFR, cât și la ASA Tg. Mureș, unde a reprezentat numeroși jucători împotriva cluburilor.

Ar fi foarte mult spus că am avea o prietenie care ne-ar permite astfel de discuții.

 Pe de altă parte, încerc întotdeauna să rezolv lucrurile într-o limită a moralității și a legalității, în niciun caz ceea ce se vorbește acum nu poate fi adevărat.

Habar n-aveam de Ronaldo Deaconu și de litigiul lui cu Gaz Metan, puțin mă interesa. Din punctul nostru de vedere, important era și atunci, dar este și acum ca Dinamo să se salveze în primul rând sportiv.

Oricum, cred că datoriile enorme ale Gazului duceau într-un moment sau altul la o astfel de stare. Nu Ronaldo Deaconu a fost motorul, ci doar un element la ceea ce s-a întâmplat”, susține Zăvăleanu, potrivit GSP.

Comentarii