Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Un fost mare fotbalist și antrenor al lui Dinamo consideră că revenirea lui Dorin Șerdean nu ar reprezenta chiar o mare tragedie pentru club. Si sat fără câini

 
Ei acum "băieți" sa va tot așteptați la cazuri precum "Ceapa", Matei, Filip... când trebuia sa dați dovada de mana de fier și sa dați exemplu unul sau mai multi jucători, v-ați făcut mici, mici. Ei sa țineți minte ce va zic, ați avut ocazia ca aceste cazurile de indisciplina la echipa sa dispară cu desăvârșire de la Dinamo, dar nu ați făcut-o. Sunt curios după Ceapa, Matei și Filip care este următorul care se va răzvrătii și va face poate și mai rău. Deja apăruse alt jucător care l-a făcut prost pe Stoican, pentru ca vedeți voi, jucătorii ăștia se ghidează și după istoric și spune ia stai asa ca uite ce au făcut jucătorii ăștia și vad ca unii joaca și acum la Dinamo, antrenorul l-au dat afara, alții au plecat la echipe unde câștigă mai multi bani. Toate bune și frumoase, eu de ce nu as face la fel, dacă sunt nemulțumit de ceva, ca conducerea nu da dovada de mana de fier. Într-un cuvânt "SAT FĂRĂ CÂINI!"

Florin Prunea, laude pentru Steliano Filip, după Dinamo – Sepsi

Fostul portar al dinamovistilor ii lauda prestatia lui Steliano Filip si spune ca se astepta de l;a el dupa ce va putea duce fizic tot meciul 100% o sa faca partide si mai bune. 

Florin Prunea, a vorbit, printre altele, despre prestația lui Steliano Filip. 

După ce în iarnă a furat prim-planul cu declarațiile sale privind faptul că nu mai voia să continue sub nicio formă la Dinamo, Steliano Filip a fost convins să rămână și a revenit pe teren. Acesta a fost integralist în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Uite, a revenit Steliano, mi-a plăcut cum a jucat Steliano Filip. Eu cred că poate și mai bine și o să vedeți că ușor-ușor, din punct de vedere fizic, va fi și mai bine. Dar 60 de minute, eu nu cred că au fost probleme la Steliano Filip”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.


Fostul mare fotbalist și antrenor al lui Dinamo consideră că revenirea în prim-plan a lui Dorin Șerdean nu ar reprezenta chiar o mare tragedie pentru club. Comparativ cu Pablo Cortacero, el ar avea avantajul faptului că este român și s-ar putea înțelege mai bine cu colaboratorii săi. 

Am auzit și eu ceva de lucrurile acestea. Nu sunt sigur că sunt adevărate și că se vor întâmpla. Dacă s-ar putea produce lucrul acesta, poate pe undeva ar fi mai bine. Cel care ar deține majoritatea acțiunilor ar fi un român, s-ar putea colabora mai bine cu el”. Și probabil că are și niște planuri pentru viitor”, a spus Ion Marin la PlaySport Live.

Preferatul lui Stoican, Răzvan Patriche, care a făcut un penalty cu Sepsi, apoi a dat gol pe final de primă repriză, va efectua astăzi un RMN pentru a vedea exact cât stă pe margine. A ieșit accidentat marți seară, probleme musculare, o contractură. Conform GSP, și dacă va primi un verdict bun din partea medicilor, stoperul de 35 de ani va fi menajat duminică în Ardeal.

Jovanovic a fost iertat de către Stoican că l-a numit „cel mai prost antrenor cu care am lucrat vreodată", devenise titular în defensivă, dar i-au recidivat problemele la spate, care i-au amânat debutul în echipa roș-albă. Igor nu va fi nici el pe teren la Cluj, din cauza acelor probleme pe nervul sciatic.

În ceea ce-l privește pe Figueiredo, lusitanul are o tăietură la picior, din cauză că un adversar l-a lovit cu crampoanele, sunt șanse minime să fie refăcut la timp. 

Astfel, în formula de bază ar putea apărea din nou Eșanu, care a fost în premieră rezervă pe 2022, cu Sepsi, Mihai revenind și el după o accidentare de durată.


Comentarii