Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Badea: "Nu iau în calcul așa ceva, doar la Dinamo aș fi luat în calcul"

Nicolae Badea nu ia în calcul revenirea la Dinamo
Gazeta Sporturilor a luat legătura cu Nicolae Badea, fostul număr 1 de la Dinamo, de la care Ionuț Negoiță a achiziționat clubul din Ștefan cel Mare în urmă cu 7 ani.


Și de numele lui Badea s-au legat diverse variante de come-back la gruparea „câinilor", cu toate că, de fiecare dată, omul de afaceri a evitat să confirme speculațiile.

„Am preferat să sprijin proiecte culturale sau din alte domenii sportive, fără a ieși în față, fără a face paradă cu aceste lucruri", a declarat Badea anul trecut.

Astăzi, boss-ul de la Computerland a oferit un răspuns vizavi de problema actuală care macină societatea dinamovistă.

- Domnule Badea, v-am sunat să vă întreb de posibilitatea de a reveni la Dinamo sau măcar de a ajuta financiar clubul, în condițiile în care Ionuț Negoiță a afirmat vineri că mai trebuie 180.000 de euro pentru obținerea licenței. Bănuiesc că ați auzit despre acest subiect.
- Sincer? Chiar nu știu despre ce e vorba. Nu m-a mai interesat fotbalul, vă spun foarte serios.

- Ionuț Negoiță a anunțat că nu va mai investi niciun ban și că Dinamo riscă falimentul în acest condiții.
- Știu că face eforturi... Știu asta.

- Ar fi posibil să vă întoarceți la Dinamo?
- Ca și posibilă revenire, evident, nu iau în calcul așa ceva! Și mă refer aici la o revenire în fotbal, fiindcă dacă aș fi luat în calcul așa ceva, doar la Dinamo aș fi luat în calcul.

- Sau măcar să-i ajutați financiar cu suma pentru obținerea licenței?
- Nu comentez un subiect care nu ține de mine. În ceea ce mă privește, țin legătura direct cu cei ce fac eforturi din interiorul clubului. Dar nu vreau să fac niciun fel de comentariu, mulțumesc.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii