Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Badea: "Nu iau în calcul așa ceva, doar la Dinamo aș fi luat în calcul"









Nicolae Badea nu ia în calcul revenirea la Dinamo




Gazeta Sporturilor a luat legătura cu Nicolae Badea, fostul număr 1 de la Dinamo, de la care Ionuț Negoiță a achiziționat clubul din Ștefan cel Mare în urmă cu 7 ani.


Și de numele lui Badea s-au legat diverse variante de come-back la gruparea „câinilor", cu toate că, de fiecare dată, omul de afaceri a evitat să confirme speculațiile.

„Am preferat să sprijin proiecte culturale sau din alte domenii sportive, fără a ieși în față, fără a face paradă cu aceste lucruri", a declarat Badea anul trecut.

Astăzi, boss-ul de la Computerland a oferit un răspuns vizavi de problema actuală care macină societatea dinamovistă.

- Domnule Badea, v-am sunat să vă întreb de posibilitatea de a reveni la Dinamo sau măcar de a ajuta financiar clubul, în condițiile în care Ionuț Negoiță a afirmat vineri că mai trebuie 180.000 de euro pentru obținerea licenței. Bănuiesc că ați auzit despre acest subiect.
- Sincer? Chiar nu știu despre ce e vorba. Nu m-a mai interesat fotbalul, vă spun foarte serios.

- Ionuț Negoiță a anunțat că nu va mai investi niciun ban și că Dinamo riscă falimentul în acest condiții.
- Știu că face eforturi... Știu asta.

- Ar fi posibil să vă întoarceți la Dinamo?
- Ca și posibilă revenire, evident, nu iau în calcul așa ceva! Și mă refer aici la o revenire în fotbal, fiindcă dacă aș fi luat în calcul așa ceva, doar la Dinamo aș fi luat în calcul.

- Sau măcar să-i ajutați financiar cu suma pentru obținerea licenței?
- Nu comentez un subiect care nu ține de mine. În ceea ce mă privește, țin legătura direct cu cei ce fac eforturi din interiorul clubului. Dar nu vreau să fac niciun fel de comentariu, mulțumesc.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii