Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce spune Dănciulescu despre donația generoasă făcută de Negoiță

Ionel Danciulescu demisie Dinamo

Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, este convins că Ionuț Negoiță, acționarul majoritar al clubului, va sări în ajutorul clubului dacă acesta se va afla într-o situație critică.

Recent, omul de afaceri a contribuit cu o sumă importantă la o strângere de fonduri pentru lupta împotriva coronavirusului, donând 100.000 de euro. Această veste le poate pica prost dinamoviștilor, neplătiți de peste două luni. Este bine cunoscut faptul că Negoiță a anunțat că nu se va mai implica din punct de vedere financiar la club, Dinamo fiind nevoită să se autofinanțeze.

Ionel Dănciulescu: ”Domnul Negoiță nu va lăsa echipa să moară”
”Cu domnul Negoiță am avut o relație corectă și normală. Eu nu am încercat de-a lungul vremii decât să ajut. Tot ce am făcut am făcut să ajut această echipă. E un gest de apreciat din punctul meu de vedere, având în vedere situația în care ne aflăm cu toții.

Am înțeles că și unul dintre hotelurile dânsului este gazdă pentru mai mulți medici. Dânsul a spus că nu-l mai interesează deloc echipa, că trebuie să ne autofinanțăm. Sunt convins că Dinamo nu va muri. Domnul Negoiță, cum a ajutat echipa în acel moment greu, nu va lăsa echipa să moară”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Dănciulescu: ”Am vorbit cu Bogdan și va încerca să facă niște plăți”
Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, a dezvăluit în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport că jucătorii lui Adrian Mihalcea ar putea primi o parte din restanțele financiare în perioada următoare.

Dinamoviștii ar fi din nou neplătiți de aproape două luni.

”Clubul va trebui să plătească minimum un salariu sau două salarii, e literă de lege. Am și vorbit cu Bogdan (n.r. - Bălănescu) astăzi și va încerca să facă niște plăți. Dacă vrei să te înțeleagă jucătorul trebuie să lași și tu cu ceva din partea ta”, a spus Dănciulscu, la Fotbal Club.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii