Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce spune Dănciulescu despre donația generoasă făcută de Negoiță









Ionel Danciulescu demisie Dinamo





Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, este convins că Ionuț Negoiță, acționarul majoritar al clubului, va sări în ajutorul clubului dacă acesta se va afla într-o situație critică.

Recent, omul de afaceri a contribuit cu o sumă importantă la o strângere de fonduri pentru lupta împotriva coronavirusului, donând 100.000 de euro. Această veste le poate pica prost dinamoviștilor, neplătiți de peste două luni. Este bine cunoscut faptul că Negoiță a anunțat că nu se va mai implica din punct de vedere financiar la club, Dinamo fiind nevoită să se autofinanțeze.

Ionel Dănciulescu: ”Domnul Negoiță nu va lăsa echipa să moară”
”Cu domnul Negoiță am avut o relație corectă și normală. Eu nu am încercat de-a lungul vremii decât să ajut. Tot ce am făcut am făcut să ajut această echipă. E un gest de apreciat din punctul meu de vedere, având în vedere situația în care ne aflăm cu toții.

Am înțeles că și unul dintre hotelurile dânsului este gazdă pentru mai mulți medici. Dânsul a spus că nu-l mai interesează deloc echipa, că trebuie să ne autofinanțăm. Sunt convins că Dinamo nu va muri. Domnul Negoiță, cum a ajutat echipa în acel moment greu, nu va lăsa echipa să moară”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Dănciulescu: ”Am vorbit cu Bogdan și va încerca să facă niște plăți”
Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, a dezvăluit în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport că jucătorii lui Adrian Mihalcea ar putea primi o parte din restanțele financiare în perioada următoare.

Dinamoviștii ar fi din nou neplătiți de aproape două luni.

”Clubul va trebui să plătească minimum un salariu sau două salarii, e literă de lege. Am și vorbit cu Bogdan (n.r. - Bălănescu) astăzi și va încerca să facă niște plăți. Dacă vrei să te înțeleagă jucătorul trebuie să lași și tu cu ceva din partea ta”, a spus Dănciulscu, la Fotbal Club.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii