Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea: ”Patronul va injecta bani pentru a lua licența!”


collageOmul de afaceri a spus, din nou, că nu va mai investi, dar este ”contrazis” de oficialii clubului.

Florin Prunea: ”Patronul va injecta bani pentru a lua licența!”
Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, se bazează pe Ionuț Negoiță în cazul în care situația din ”Ștefan cel Mare” va deveni critică. De aceeași părere este și Ionel Dănciulescu, team managerul echipei.

”De la începutul anului sunt aceleași probleme. Eu cred că patronul va interveni și va injecta o sumă de bani pentru a lua licența. Nu cred că cineva își permite ca să nu se obțină licența.

Într-o eventuală negociere, fără licență, nu ai ce să negociezi. Practic ar însemna desființarea echipei, asta înseamnă lacăt. Nu cred că se va ajunge chiar acolo”, a spus, sincer, fostul portar, în direct la Digi Sport Special.

Negoiță îl contrazice: ”Nu glumesc acum!”
Încă acționarul majoritar al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, nu se arată impresionat de situația în care a ajuns clubul său, care joacă pentru al treilea an la rând în play-out.

”De data asta nu. Le-am și transmis celor care m-au pus la îndoială. Sunt hotărât la fel cum am fost când am preluat clubul. Mi-am sunat, am intrat într-o chestiune, am dus-o unde am putut să o duc. Mi-am targetat niște sume și pentru performanță nu au rămas prea mulți bani”, sună anunțul lui Ionuț Negoiță.

Afaceristul de la RIN dă și un termen de 20 de zile pentru un eventual cumpărător dispus să preia clubul care are șanse importante să câștige Cupa României în acest sezon.

”Au apărut oferte din partea unor personaje mai puțin serioase!”
"Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase, multe variante, arabi, indieni, nu au fost chiar toate naţiile... Nu a fost niciuna serioasă dacă nu a luat nimeni echipa.

Mai sunt 20 de zile până la termenul limită, dacă nu vine cineva clubul falimentează. De data asta nu salvez clubul, le-am zis tuturor că nu glumesc acum.

Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă. Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!”, a mai spus Ionuţ Negoiţă la emisiunea Fotbal Club.

Totuși, există anumite indicii care spun că patronul din Ștefan cel Mare ar putea reveni la sentimente mai bune față de gruparea pe care o deține. Înainte de derby-ul cu FCSB, din februarie, câștigat cu 2-1 de ”câini”, Ionuț Negoiță le-a virat jucătorilor un salariu restant, chiar dacă anunțase de mult timp că nu mai investește la echipă.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii