Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea: ”Patronul va injecta bani pentru a lua licența!”










collage



Omul de afaceri a spus, din nou, că nu va mai investi, dar este ”contrazis” de oficialii clubului.

Florin Prunea: ”Patronul va injecta bani pentru a lua licența!”
Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, se bazează pe Ionuț Negoiță în cazul în care situația din ”Ștefan cel Mare” va deveni critică. De aceeași părere este și Ionel Dănciulescu, team managerul echipei.

”De la începutul anului sunt aceleași probleme. Eu cred că patronul va interveni și va injecta o sumă de bani pentru a lua licența. Nu cred că cineva își permite ca să nu se obțină licența.

Într-o eventuală negociere, fără licență, nu ai ce să negociezi. Practic ar însemna desființarea echipei, asta înseamnă lacăt. Nu cred că se va ajunge chiar acolo”, a spus, sincer, fostul portar, în direct la Digi Sport Special.

Negoiță îl contrazice: ”Nu glumesc acum!”
Încă acționarul majoritar al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, nu se arată impresionat de situația în care a ajuns clubul său, care joacă pentru al treilea an la rând în play-out.

”De data asta nu. Le-am și transmis celor care m-au pus la îndoială. Sunt hotărât la fel cum am fost când am preluat clubul. Mi-am sunat, am intrat într-o chestiune, am dus-o unde am putut să o duc. Mi-am targetat niște sume și pentru performanță nu au rămas prea mulți bani”, sună anunțul lui Ionuț Negoiță.

Afaceristul de la RIN dă și un termen de 20 de zile pentru un eventual cumpărător dispus să preia clubul care are șanse importante să câștige Cupa României în acest sezon.

”Au apărut oferte din partea unor personaje mai puțin serioase!”
"Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase, multe variante, arabi, indieni, nu au fost chiar toate naţiile... Nu a fost niciuna serioasă dacă nu a luat nimeni echipa.

Mai sunt 20 de zile până la termenul limită, dacă nu vine cineva clubul falimentează. De data asta nu salvez clubul, le-am zis tuturor că nu glumesc acum.

Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă. Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!”, a mai spus Ionuţ Negoiţă la emisiunea Fotbal Club.

Totuși, există anumite indicii care spun că patronul din Ștefan cel Mare ar putea reveni la sentimente mai bune față de gruparea pe care o deține. Înainte de derby-ul cu FCSB, din februarie, câștigat cu 2-1 de ”câini”, Ionuț Negoiță le-a virat jucătorilor un salariu restant, chiar dacă anunțase de mult timp că nu mai investește la echipă.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii