Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Cat mai are contract cu Dinamo, Deian SorescuCat mai are contract cu Dinamo,  Deian Sorescu

Dinamo Bucureşti a remizat, miercuri, scor 1-1, cu Viitorul Constanţa, în ultima partidă a play-out-ului din Liga 1.


După ultimele reglementări ale Federaţiei Române de Fotbal, în care clasamentul final al play-out-ului să fie întocmit în urma raportului dintre jocuri şi puncte, bifate în play-out, Dinamo este penultima, automat a doua echipă retrogradată în Liga a 2-a, după Chindia Târgovişte.
 
Cu toate acestea, ultimul cuvânt îl va avea Comitetul de Urgenţă al FRF. Dinamoviştii speră să se pună în aplicare dorinţa unanimă a cluburilor din Liga 1, care sunt de acord cu majorarea numărului de echipe în campionat, din sezonul viitor, de la 14 la 16. Astfel, Dacia Mioveni ar urma să joace barajul cu ultima clasată, Chindia Târgovişte, iar Dinamo şi Sepsi ar fi salvate automat.
 
"A fost un meci greu. Problema din această zi a fost căldura. Ne-am adaptat. Astea sunt condiţiile. A fost un an foarte greu şi doar noi ştim prin câte am trecut şi aştia suntem cei care am rămas. În casa noastră au început să apară multe găuri, dar am pus fiecare mâna am reuşti să le astupăm şi să salvăm acest club. Acest club nu merită în altă ligă decât prima scenă. Nu am luat în calcul niciun scenariu, pentru că noi tratăm orice meci la victorie. Suntem bucuroşi că la acest scor suntem salvaţi. De când suntem aici, de doi ani, s-a vorbit mai mult de noi decât de CFR, care a câştigat titlul. Aşa e în fotbal. E un club de tradiţie, e normal să se vorbească. Acum am stat 3 saptămâni, cred că cel mai mult. Am arătat că suntem oameni cu caractere şi jucăm pentru acest club cu inima şi sufletul. 

"Mai am contract cu Dinamo doi ani şi îmi stă mintea aici, mai multe nu pot să spun", a declarat Deian Sorescu, cel mai bun jucător al câinilor în acest sezon."sursa: telekomsport.ro
sursa foto: prosport.ro

Comentarii