Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo rezolvă o problemă de un milion de euro!


Dinamo rezolvă o problemă de un milion de euro!


Dinamo ar putea rezolva o problemă de un milion de euro, să-i extindă contractul mijlocașului Ionut Șerban (25 de ani). Cel puțin un an, „câinii” ar răsufla ușurați. 




CONTEXT: Contractul lui Ionuț Șerban conține o clauză unică. Aceasta prevede că în cazul în care Dinamo se desparte de fotbalist, indiferent din ce motiv, atunci Vasile Şiman, patronul echipei care îl cedase în Ștefan cel Mare, se va alege cu un milion de euro.

Lui Ionuț Șerban i s-a promis că va beneficia de mult mai multe șanse în următorul sezon. Antrenorul Gigi Mulțescu, care va semna la rândul său prelungirea contractului, a insistat ca el să rămână, având în vedere că SMURD-ul este omul care l-a adus, în 2013.„Șerbănică” va fi prezent la reunirea lotului și apoi va purta o discuție decisivă cu Bogdan Bălănescu. 


Ionuț Șerban vrea să rămână la Dinamo

„Eu sper să ne înțelegem. Am ținut legătura cu conducerea clubului și sunt deschis ideii de a continua cu Dinamo. Vreau să avem rezultate mult, mult mai bune în viitorul sezon fiindcă suntem Dinamo și cred că putem să facem acest lucru”, a declarat Ionuț Șerban în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.


sursa: gsp.ro

Comentarii