Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo rezolvă o problemă de un milion de euro!


Dinamo rezolvă o problemă de un milion de euro!


Dinamo ar putea rezolva o problemă de un milion de euro, să-i extindă contractul mijlocașului Ionut Șerban (25 de ani). Cel puțin un an, „câinii” ar răsufla ușurați. 
CONTEXT: Contractul lui Ionuț Șerban conține o clauză unică. Aceasta prevede că în cazul în care Dinamo se desparte de fotbalist, indiferent din ce motiv, atunci Vasile Şiman, patronul echipei care îl cedase în Ștefan cel Mare, se va alege cu un milion de euro.

Lui Ionuț Șerban i s-a promis că va beneficia de mult mai multe șanse în următorul sezon. Antrenorul Gigi Mulțescu, care va semna la rândul său prelungirea contractului, a insistat ca el să rămână, având în vedere că SMURD-ul este omul care l-a adus, în 2013.„Șerbănică” va fi prezent la reunirea lotului și apoi va purta o discuție decisivă cu Bogdan Bălănescu. 


Ionuț Șerban vrea să rămână la Dinamo

„Eu sper să ne înțelegem. Am ținut legătura cu conducerea clubului și sunt deschis ideii de a continua cu Dinamo. Vreau să avem rezultate mult, mult mai bune în viitorul sezon fiindcă suntem Dinamo și cred că putem să facem acest lucru”, a declarat Ionuț Șerban în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.


sursa: gsp.ro

Comentarii