Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Două milioane de euro pentru un jucător al "câinilor"Două milioane de euro pentru un jucător al "câinilor"


Dinamo se află într-o situație critică, după ce cluburile din Liga 1 au votat scenariul prin care echipa lui Gigi Mulțescu poate fi retrogradată, însă "câinii" ar putea primi curând și o veste bună.

Deian Sorescu (22 de ani), extrema dreaptă a dinamoviștilor, ar putea fi transferat în această vară de Galatasaray, scrie cotidianul turc Fotomac.

Deian Sorescu, pe lista lui Galatasaray. Turcii scriu că transferul se poate face pentru două milioane de euro
Fatih Terim, marele antrenor al formației din Istanbul, a monitorizat activitatea lui Sorescu și l-a adăugat pe lista de transferuri a lui Galatasaray pentru această vară.

Mutarea s-ar putea face pentru două milioane de euro, o sumă impresionantă având în vedere tranzacțiile cu care Dinamo și-a obișnuit fanii în ultimii ani.

Sorescu ar urma să fie o alternativă pentru postul de extremă dreapta. În sezonul trecut, titularul obișnuit al postului a fost Sofiane Feghouli (30 de ani), iar turcii scriu că mutarea lui Sorescu depinde și de ceea ce se va întâmpla cu algerianul în această fereastră de transferuri.

Pe acest post, Galatasaray îl mai are la dispoziție pe experimentatul suedez Jimmy Durmaz, care nu a convins în primul său sezon la formația turcă. De asemenea, celelalte două variante din echipa lui Terim sunt nigerianul Jesse Sekidika (24 de ani) și turcul Yunus Akgun (20 de ani).

sursa: digisport.ro
Foto: Sport Pictures

Comentarii