Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Două milioane de euro pentru un jucător al "câinilor"



Două milioane de euro pentru un jucător al "câinilor"


Dinamo se află într-o situație critică, după ce cluburile din Liga 1 au votat scenariul prin care echipa lui Gigi Mulțescu poate fi retrogradată, însă "câinii" ar putea primi curând și o veste bună.

Deian Sorescu (22 de ani), extrema dreaptă a dinamoviștilor, ar putea fi transferat în această vară de Galatasaray, scrie cotidianul turc Fotomac.

Deian Sorescu, pe lista lui Galatasaray. Turcii scriu că transferul se poate face pentru două milioane de euro
Fatih Terim, marele antrenor al formației din Istanbul, a monitorizat activitatea lui Sorescu și l-a adăugat pe lista de transferuri a lui Galatasaray pentru această vară.

Mutarea s-ar putea face pentru două milioane de euro, o sumă impresionantă având în vedere tranzacțiile cu care Dinamo și-a obișnuit fanii în ultimii ani.

Sorescu ar urma să fie o alternativă pentru postul de extremă dreapta. În sezonul trecut, titularul obișnuit al postului a fost Sofiane Feghouli (30 de ani), iar turcii scriu că mutarea lui Sorescu depinde și de ceea ce se va întâmpla cu algerianul în această fereastră de transferuri.

Pe acest post, Galatasaray îl mai are la dispoziție pe experimentatul suedez Jimmy Durmaz, care nu a convins în primul său sezon la formația turcă. De asemenea, celelalte două variante din echipa lui Terim sunt nigerianul Jesse Sekidika (24 de ani) și turcul Yunus Akgun (20 de ani).





sursa: digisport.ro
Foto: Sport Pictures

Comentarii