Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


ULTIMA ORĂ | Fanii preiau Dinamo! Clubul va fi preluat de DDB

 
Galeria dinamovistă a pus bazele DDB – Doar Dinamo București e programul care poate salva echipa roș-albă de la faliment – a anunțat că în două săptămâni va prelua clubul de la Ionuț Negoiță, actualul acționar majoritar.


Actualul patron a purtat negocieri cu diferite grupuri de investitori pentru a vinde Dinamo, însă trativele nu s-au concretizat. Fanii din Peluza Cătălin Hîldan sunt cei care s-au mobilizat și au susținut financiar echipa, achitând inclusiv salarii restante, iar Negoiță, care investește masiv în proiecte imobiliare, e dispus să le cedeze întreg pachetul său de acțiuni.


„Zilele acestea suntem în plin proces de due diligence. În cel mult două săptămâni vom putea să vă prezentăm situația financiară a clubului și vom intra în linie dreaptă pentru preluarea clubului, după consultarea prealabilă a membrilor DDB.


Actualul acționar majoritar are zilele numărate la Dinamo. Clubul va fi preluat de ProgramDDB. Rămânem în continuare deschiși față de orice potențial investitor, care ar veni cu un proiect sănătos și cu perspectiva performanței.


În prezent, clubul supraviețuiește din fondurile strânse de suporteri, din sponsorizări și din biletele vândute”, se arată pe pagina de facebook a PCH.


Ionuț Negoiță vrea să scape de Dinamo

Cert e că Negoiță vrea să plece de la Dinamo și chiar le-a transmis suporterilor că e dispus să accepte revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a echipei. Condiția? Își dă acordul, apoi fanii se angajează să-i preia acțiunile.

Negoiţă confirmă: DDB, acționar majoritar
La sfârșitul lui iulie, Ionuţ Negoiţă dezvăluia că într-o lună va pleca de la Dinamo, iar DDB ar urma să fie numărul unu ca factor decizional la echipa din „Ștefan cel Mare”. „Suntem într-un agreement cu suporterii, în due diligence, care e în curs să se întâmple şi ar trebui într-o lună să se materializeze. Când am preluat echipa, mi-am dorit să fac o treabă foarte bună. Am crezut din tot sufletul că o sa reuşesc, dar n-a fost să fie. E o responsabilitate mare! Mulţi au impresia că e joacă de copii. Chiar îmi doresc să vină altcineva să facă lucrurile mai bine” spunea actualul acționar majoritar al roș-albilor.


sursa: prosport.ro


Comentarii