Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | In tara Dinamo este prima opțiune

 

In tara Dinamo este prima opțiuneValentin Lazăr (30 de ani) a plecat de la Dinamo după ultimul meci din acest sezon, 1-1 cu Viitorul. Mijlocașul a recunoscut că are oferte din zona Golfului.


Cât despre revenirea la Dinamo, Lazăr spune că, în cazul în care nu se va concretiza o mutare în Golf, este dispus să semneze o nouă înțelegere cu ”câinii”. Cei doi ani și jumătate petrecuți în Qatar l-au convins pe Vali Lazăr, care spune că vrea să antreneze grupe de juniori acolo după ce se va lăsa de fotbal.


Valentin Lazăr: ”Există posibilitatea să mă întorc în Golf”

„Am purtat o discuție cu conducerea clubului acum câteva zile. Ei știu poziția mea, am venit doar pe șase luni, ei știau lucrul acesta. Există posibilitatea să mă întorc în Golf, am discuții avansate cu câteva echipe.


Stau vreo zece zile să vedem dacă se concretizează ce este din Golf. Eu de un an și două luni nu am avut o zi de vacanță. Mi-am dorit 10 sau 15 zile să plec cu familia în concediu.


Dinamo este prima opțiune. Mai sunt câteva discuții în România, nu mă grăbesc. Dar Dinamo e prima opțiune, asta e clar”, declarat Vali Lazăr, la Digi Sport Special.


Valentin Lazăr a jucat în Qatar pentru Al Sailiya și Al Kharitiyat, între ianuarie 2017 și iulie 2019. În vara anului trecut, dinamovistul a semnat cu turcii de la Umraniyespor.


sursa: digisport.ro

 

Comentarii