Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ion Marin isi face griji mari pentru Dinamo



Ion Marin: ”Nu știu cum au avut curajul să promoveze din 48 în 48 de ore”




Gloria dinamovistă spune că există riscul unor accidentări în aceste condiții. Fostul tehnician dinamovist crede că se pot întâmpla lucruri și mai grave.

Ion Marin: ”Nu știu cum au avut curajul să programeze din 48 în 48 de ore”

”Dinamo are o situație extrem de dificilă. A pierdut jucători, nu a avut continuitate în pregătire, e un cuplu de antrenori care nu a avut niciun meci. Nici nu știu dacă au apucat să îi cunoască pe jucători.

Prin jocurile astea din două în două zile, nu știu dacă vor face față. Din punctul meu de vedere, faorte importantă este poziția doctorului. Eu vă spun că există riscuri extrem de mari jucând din două în două zile. Nu putem juca din 48 în 48 de ore când organismul nu își revine.

Pericolul de accidente este foarte mare. Să ne ferească Dumnezeu să nu se întâmple ceva pe teren cu vreun jucător. Eu nu știu cum au avut curaj să progameze din 48 în 48 de ore meciuri oficiale. Dacă se întâmplă ceva cu un jucător pe teren? Să ne ferească Dumnezeu. Dar ca să ne ferească Dumnezeu trebuie să fim corecți”, a spus Ion Marin, la Digi Sport Matinal.

Meciul dintre FC Voluntari și Dinamo, primul pentru ”câini” după aproape trei săptămâni, poate fi urmărit de la 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.

În meciul cu FC Voluntari, Dinamo nu poate conta pe Diego Fabbini, Mihai Popescu și Andrei Sin, în continuare depistați pozitiv cu coronavirus.

Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:
Dinamo - Chindia Târgoviște (etapa 3 - restanță)
Hermannstadt - Dinamo (etapa 4 - restanță)
Chindia Târgoviște - Dinamo (etapa 10 - restanță)
Dinamo - Hermannstadt (etapa 11 - restanță)
Sepsi - Dinamo (etapa 12 - restanță)
FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
Dinamo - Viitorul (etapa 14)
Dinamo este pe locul 13 în Liga 1, cu 21 de puncte, la zece puncte distanță de locul 11, care asigură salvarea de la retrogradare.



sursa foto: gsp.ro
sursa: digisport.ro

Comentarii