Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ion Marin isi face griji mari pentru DinamoIon Marin: ”Nu știu cum au avut curajul să promoveze din 48 în 48 de ore”
Gloria dinamovistă spune că există riscul unor accidentări în aceste condiții. Fostul tehnician dinamovist crede că se pot întâmpla lucruri și mai grave.

Ion Marin: ”Nu știu cum au avut curajul să programeze din 48 în 48 de ore”

”Dinamo are o situație extrem de dificilă. A pierdut jucători, nu a avut continuitate în pregătire, e un cuplu de antrenori care nu a avut niciun meci. Nici nu știu dacă au apucat să îi cunoască pe jucători.

Prin jocurile astea din două în două zile, nu știu dacă vor face față. Din punctul meu de vedere, faorte importantă este poziția doctorului. Eu vă spun că există riscuri extrem de mari jucând din două în două zile. Nu putem juca din 48 în 48 de ore când organismul nu își revine.

Pericolul de accidente este foarte mare. Să ne ferească Dumnezeu să nu se întâmple ceva pe teren cu vreun jucător. Eu nu știu cum au avut curaj să progameze din 48 în 48 de ore meciuri oficiale. Dacă se întâmplă ceva cu un jucător pe teren? Să ne ferească Dumnezeu. Dar ca să ne ferească Dumnezeu trebuie să fim corecți”, a spus Ion Marin, la Digi Sport Matinal.

Meciul dintre FC Voluntari și Dinamo, primul pentru ”câini” după aproape trei săptămâni, poate fi urmărit de la 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.

În meciul cu FC Voluntari, Dinamo nu poate conta pe Diego Fabbini, Mihai Popescu și Andrei Sin, în continuare depistați pozitiv cu coronavirus.

Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:
Dinamo - Chindia Târgoviște (etapa 3 - restanță)
Hermannstadt - Dinamo (etapa 4 - restanță)
Chindia Târgoviște - Dinamo (etapa 10 - restanță)
Dinamo - Hermannstadt (etapa 11 - restanță)
Sepsi - Dinamo (etapa 12 - restanță)
FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
Dinamo - Viitorul (etapa 14)
Dinamo este pe locul 13 în Liga 1, cu 21 de puncte, la zece puncte distanță de locul 11, care asigură salvarea de la retrogradare.sursa foto: gsp.ro
sursa: digisport.ro

Comentarii