Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Multescu a prezentat o listă cu jucători, însă investitorii din Spania au planuri mult mai mari

 

Multescu a prezentat o listă cu jucători, însă investitorii din Spania au planuri mult mai mari


Gigi Mulțescu speră să o ducă pe Dinamo în play-off-ul, însă antrenorul așteaptă întăriri înaintea partidei cu Hermannstadt, prima din noul sezon al Ligii 1.



Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit că a prezentat o listă cu jucători, însă investitorii din Spania au planuri mult mai mari după ce au venit în locul lui Ionuț Negoiță și ar vrea să-l aducă chiar pe Roberto Soldado (35 de ani), fost campion în La Liga cu Real Madrid.


Gigi Mulțescu este sincer: „Mi-ar trebui minim cinci titulari!”


„Perioada petrecută în cele două etape a fost cât o viață! Trecând peste asta, doar Vlad Achim a venit. E făcut transferul, mi s-a spus că o să vină jucători pe filozofia spaniolă, așa că așteptăm. Nu mi s-a spus despre niciun fotbalist. Eu le-am prezentat o listă cu jucătorii, niciunul nu a corespuns, așa că trebuie să aleagă ei. Nu erau jucători de top, dar buni. Ei au alt fonduri de transferuri, deci cu atât mai bine. Jucătorul valoros știe fotbal și se adaptează repede. Trebuie să fie adaptați la vremurile care sunt acum. O să se reseteze și fotbalul din Spania, a revenit și Brazilia după 7-1”, a spus Gigi Mulțescu, la Digi Sport.

Tehnicianul este încântat că nu mai sunt jucători infectați cu COVID-19 la Dinamo și speră să se bazeze în continuare pe Vali Lazăr și Filip Mrzljak.


„Din fericire, toți jucătorii sunt în regulă! Am luat niște măsuri, suntem ok, iar jucătorii au înțeles ce au de făcut. Suflăm și în iaurt, e puțin greu, dar le-am spus că trebuie să facem un sacrificiu. L-aș vrea pe Mrzljak și Lazăr, au fost printre cei mai buni. Aș vrea foarte mulți jucători, mi-ar trebui minim cinci titulari. La ultimele antrenamente, am avut 24 de jucători de câmp. Acum avem 8-9 jucători de la echipele de juniori”, a dezvăluit Mulțescu.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii

  1. Care planuri? Care? Ca deocamdată nu există niciun plan. Spaniolii nu au aratat nici un plan. Nici macar nu au spus daca există unu. Luni avem primul meci si avem doar un transfer, ata doar unu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multă lume supărată! Puneți-vă o singură întrebare: cum se desfășurau lucrurile dacă nu venea investitorul? Numai testele COVID costă o grămadă de bani! Au anunțat că Dinamo va juca pe Arena Națională. Chiria acolo e de 20 000 de euro pe meci, din câte am înțeles! Acum, să nu avem impresia că, dintr-o candidată clară la retrogradare sau chiar faliment, peste noapte, devenim zmei și aducem vedete! Plus că, se pare, din cauza pandemiei, o criză financiară cam bate la ușă! Vorba lui Trahanche: "Aveți puțintică răbdare"! Ne vom dumiri ce-i și cu noul investitor! Totuși, să nu derapăm. Nu a venit Abramovici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu