Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Negoiță lasa-ne în pace!! Pleacă!!

 


galerie Dinamo


Telenovela vânzării clubului Dinamo nu este o noutate pentru suporterii dinamovisti și nu numai. Rând pe rând în fiecare lună auzim zvonuri sau articole din presa sportivă (care apropo la asta sunt buni de a arunca cu minciuni), zvonuri care indică o iminentă vânzare a clubului către un alt investitor.

Am văzut cum pe la birourile de la RIN presa a perindat ba indieni, ba arabi, ba italieni. Nici unul din aceste nații nu au reușit să îl convingă pe negoiță să dea clubul.


Măi oameni buni dacă gândim logic nici unul din cei care au venit să cumpere Dinamo nu au avut 4 mil de euro? Serios? Eu cred ca de fapt negoiță nu vrea sa vândă.

.

S-au făcut audite peste audite și tot nu a iesit la iveală adevăratele date contabile și datoriile acumulate de club. Cu siguranță orice oportunitate de a vinde clubul va fi ratată atâta timp cât șeful de la RIN de fapt nu vrea sa vândă deși trâmbitează de mai bine de un an de zile ca vinde clubul pe un leu.

De ce sa vândă? El mulge in continuare tot ce se poate mulge.


Vorba din popor :"De unde nu curge picură ".


Atâta timp cât de la Dinamo picură câte ceva negoiță va refuza sa ne lase in pace. De ce? De ce refuză să predea actele celor de la DDB ? De ce Negoiță refuză să cheme la discuțiile cu spaniolii membri ai celor de la DDB? Cu siguranță suporterii dinamovisti ar explica pe îndelete spaniolilor toate problemele existente de la Dinamo și nu numai ce vrea negoiță să le spună. Noi suntem singuri cărora le mai pasă. Noi cei care prin eforturile noastre am salvat acest club in toate modurile posibile.


Trist este ca sunt multi oameni de fotbal cărora Dinamo le-a dăruit atatea satisfacții, glorie, bani și trofee, refuză să se alăture demersurilor noastre de a salva clubul.


Sper ca intr-un final ori spaniolii ori suporterii să preia clubul din mâinile acestui om care nu vrea cu nici un chip binele celei mai iubite echipe din România!


Negoiță pleacă! Du-te!! Lasă-ne!!sursa foto: gsp.ro 

Articol scris de: Dan Șerban


Comentarii