Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiță lasa-ne în pace!! Pleacă!!

 


galerie Dinamo


Telenovela vânzării clubului Dinamo nu este o noutate pentru suporterii dinamovisti și nu numai. Rând pe rând în fiecare lună auzim zvonuri sau articole din presa sportivă (care apropo la asta sunt buni de a arunca cu minciuni), zvonuri care indică o iminentă vânzare a clubului către un alt investitor.

Am văzut cum pe la birourile de la RIN presa a perindat ba indieni, ba arabi, ba italieni. Nici unul din aceste nații nu au reușit să îl convingă pe negoiță să dea clubul.


Măi oameni buni dacă gândim logic nici unul din cei care au venit să cumpere Dinamo nu au avut 4 mil de euro? Serios? Eu cred ca de fapt negoiță nu vrea sa vândă.

.

S-au făcut audite peste audite și tot nu a iesit la iveală adevăratele date contabile și datoriile acumulate de club. Cu siguranță orice oportunitate de a vinde clubul va fi ratată atâta timp cât șeful de la RIN de fapt nu vrea sa vândă deși trâmbitează de mai bine de un an de zile ca vinde clubul pe un leu.

De ce sa vândă? El mulge in continuare tot ce se poate mulge.


Vorba din popor :"De unde nu curge picură ".


Atâta timp cât de la Dinamo picură câte ceva negoiță va refuza sa ne lase in pace. De ce? De ce refuză să predea actele celor de la DDB ? De ce Negoiță refuză să cheme la discuțiile cu spaniolii membri ai celor de la DDB? Cu siguranță suporterii dinamovisti ar explica pe îndelete spaniolilor toate problemele existente de la Dinamo și nu numai ce vrea negoiță să le spună. Noi suntem singuri cărora le mai pasă. Noi cei care prin eforturile noastre am salvat acest club in toate modurile posibile.


Trist este ca sunt multi oameni de fotbal cărora Dinamo le-a dăruit atatea satisfacții, glorie, bani și trofee, refuză să se alăture demersurilor noastre de a salva clubul.


Sper ca intr-un final ori spaniolii ori suporterii să preia clubul din mâinile acestui om care nu vrea cu nici un chip binele celei mai iubite echipe din România!


Negoiță pleacă! Du-te!! Lasă-ne!!



sursa foto: gsp.ro 

Articol scris de: Dan Șerban


Comentarii