Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Omul care a participat la discuțiile pentru noul stadion, mazilit de Ludovic Orban și Dan Barna

 

 
Omul care a participat la discuțiile pentru noul stadion, mazilit de Ludovic Orban și Dan Barna

Dan Cristian Popescu, om politic implicat activ în viața clubului Dinamo, nu mai este candidatul PNL la Primăria Sectorului 2 din București. 


PNL și USR au avut azi-noapte o ședință în care au stabilit candidați comuni pentru toate primăriile de sector din București. La întâlnire au participat, printre alții, Ludovic Orban și Dan Barna. Printre marii perdanți se numără și Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar al sectorului 2, care își anunțase deja candidatura din partea liberarilor. Acesta a fost „sacrificat” în dauna lui Radu Mihai, de la USR. Dan Cristian Popescu ia în calcul să candideze independent.

Dan Popescu, aproape de Dinamo
Dan Cristian Popescu este omul politic cel mai apropiat de Dinamo. Acesta a participat în ultima perioada la întâlnirile dintre reprezentanții spaniolilor care vor să cumpere clubul și autoritățile din România. Tema discuțiilor a fost construirea unui stadion modern în Ștefan cel Mare. 

Cine sunt candidații alianței dintre PNL și USR-Plus:
Sectorul 1 - Clotilde Armand (USR)
Sectorul 2 - Radu Mihai (USR)
Sectorul 3 - (PNL) 
Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS)
Sectorul 5 - Cristian Băcanu (PNL)
Sectorul 6 - Ciprian Ciucu (PNL)


sursa: gsp.ro

Comentarii