Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Salariul lui Ahmed Bani, noua perlă de la Dinamo

 

Salariu lui Ahmed Bani, noua perlă de la Dinamo


Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a dezvăluit ce salariu încasează Amed Bani, noua perlă din „Ștefan cel Mare”.


Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” susține că Ahmed Bani, fotbalistul promovat la prima echipă în sezonul 2019 – 2020, încasa în urmă cu o lună un salariu lunar în valoare de 1.000 de lei.


„Este îmbucurător faptul că sunt jucători de la academia lui Dinamo. Iorga, el de la scouting, e șeful lui… Eu tot îi spuneam de Ahmed Bani și au spus că nu e jucător să joace vreodată la nivel de Liga 1. Șeful de la scouting a spus că Ahmed Bani nu e de Liga 1. Când era la juniori eu îl forțam la doi ani mai sus. Nimeni nu i-a dat nicio șansă, au râs de mine că îl forțam. Era un copil care nu avea o talie foarte bună, dar acum s-a înălțat și are mai multă forță. El poate face diferența, la fel ca Pitu de la Viitorul. Are viteză, tehnică, lovire foarte bună, niște calități extraordinare. Nu e greu să vezi un copil d-ăsta.. Iorga a zis și de Costache, care e la CFR și joacă pe 12.000 de euro pe lună. Cu Amed a fost greu. A trebuit să merg să vorbesc cu antrenorii, conducătorii, iar acum văd că este copilul în care Dinamo își pune bazele în el.


Eu vorbesc foarte mult cu Gigi Mulțescu, am vorbit și ieri, am vorbit și despre întoarcerea acestor jucători împrumutați de care nu știa nimeni. I-a văzut la televizor și a zis că sunt foarte talentați. L-a luat la echipa mare pe Bani, îl place foarte mult. Eu l-am lăsat cu 1.000 de lei pe lună la Dinamo, dar nu știu cât are acum. Eu așa știu. Poate lucrurile s-au schimbat între timp. Poate i-au mai pus 500 de lei, nu știu. Copilul oricum nu s-a uitat niciodată la bani, nu a pus presiune să i se mărească contractul. A fost focusat ca să joace la Dinamo”, a spus Gabi Răduță pentru ProSport LIVE.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii

  1. Mulțumim GABI RĂDUȚĂ ptr.tot ce ai facut la DINAMO !Te așteptăm să revii cu noii patroni !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu