Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


"Si eu m-aș simți mândru că 2 milioane de oameni mă doresc la echipă"

 Fanii lui Dinamo au o strategie clară - vor revenirea lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare.


”E foarte bine dacă ar reveni Mircea Rednic, și eu m-aș simți mândru că 2 milioane de oameni mă doresc la echipă,” a declarat fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea la Digi Sport Special.


Cum poate Mircea Rednic să revină la Dinamo

Tehnicianul și-a încheiat socotelile cu Poli Iași și așteaptă să vadă cum decurg negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli.


Dacă acestea vor eșua, suporterii din Programul DDB vor să mărească aportul lor în pachetul de acțiuni. Chiar și Mircea Rednic ar putea investi sau ar putea coopta oameni de afaceri interesați să ajute clubul.


Nu ar fi o noutate deoarece Rednic a mai fost dispus să cumpere acțiuni de la Ionuț Negoiță. Deocamdată, fanii au achiziționat 20.6% din acțiunile clubului Dinamo.


sursa: digisport.ro

Comentarii