Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Spaniolii merg astăzi la Negoiţă pentru a prelua clubul din Ştefan cel Mare

 

Spaniolii merg astăzi la Negoiţă pentru a prelua clubul din Ştefan cel Mare


Suporterii-acţionari ai dinamoviştilor au confirmat, miercuri, faptul că spaniolii se află la Bucureşti, acolo unde se poartă tratativele pentru preluarea clubului de la Ionuţ Negoiţă.UPDATE | Din informaţiile Telekom Sport, la ora 14:00, spaniolii vor veni, alături de notari, la Ionuţ Negoiţă pentru a semna toate actele necesare pentru preluarea clubului. Ioan Mărginean, care este foarte aproape de a primi un post în conducerea lui Dinamo, a mers la sediul LPF pentru a verifica alte documente pentru spanioli, astfel încât tranzacţia să fie dusă până la capăt.


Chiar dacă spaniolul Pablo Cortacero şi asociaţii săi au ajuns la Bucureşti pentru a cumpăra clubul din "Ştefan cel Mare", aceştia nu au avut niciun contact cu reprezentaţii suporterilor din "ProgramulDDB", asociaţie care a ţinut în viaţă clubul în ultimele luni. Se pare că spaniolii au dorit să discute direct cu acţionarul majoritar, Ionuţ Negoiţă. Acesta are semnat un "memorandum" cu fanii dinamovişti prin care nu ar fi avut voie să facă acest lucru, cel puţin nu fără acordul suporterilor, prioritari în achiziţia clubului.


Cu toate acestea, suporterii lui Dinamo recunosc că sunt un pic deranjaţi, dar nu vor activa acel "memorandum" în speranţa că achiziţionarea clubului de către spanioli, de la Ionuţ Negoiţă, poate fi un lucru în avantajul echipei.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii