Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Spaniolii merg astăzi la Negoiţă pentru a prelua clubul din Ştefan cel Mare

 

Spaniolii merg astăzi la Negoiţă pentru a prelua clubul din Ştefan cel Mare


Suporterii-acţionari ai dinamoviştilor au confirmat, miercuri, faptul că spaniolii se află la Bucureşti, acolo unde se poartă tratativele pentru preluarea clubului de la Ionuţ Negoiţă.



UPDATE | Din informaţiile Telekom Sport, la ora 14:00, spaniolii vor veni, alături de notari, la Ionuţ Negoiţă pentru a semna toate actele necesare pentru preluarea clubului. Ioan Mărginean, care este foarte aproape de a primi un post în conducerea lui Dinamo, a mers la sediul LPF pentru a verifica alte documente pentru spanioli, astfel încât tranzacţia să fie dusă până la capăt.


Chiar dacă spaniolul Pablo Cortacero şi asociaţii săi au ajuns la Bucureşti pentru a cumpăra clubul din "Ştefan cel Mare", aceştia nu au avut niciun contact cu reprezentaţii suporterilor din "ProgramulDDB", asociaţie care a ţinut în viaţă clubul în ultimele luni. Se pare că spaniolii au dorit să discute direct cu acţionarul majoritar, Ionuţ Negoiţă. Acesta are semnat un "memorandum" cu fanii dinamovişti prin care nu ar fi avut voie să facă acest lucru, cel puţin nu fără acordul suporterilor, prioritari în achiziţia clubului.


Cu toate acestea, suporterii lui Dinamo recunosc că sunt un pic deranjaţi, dar nu vor activa acel "memorandum" în speranţa că achiziţionarea clubului de către spanioli, de la Ionuţ Negoiţă, poate fi un lucru în avantajul echipei.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii