Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Ionel Dănciulescu: ”Nu e prima oară când acest arbitru ne toacă”

 

 
Ionel Dănciulescu: ”Nu e prima oară când acest arbitru ne toacă”Ionel Dănciulescu a tunat la finalul partidei câștigate de ”câini” pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Team managerul lui Dinamo spune că echipa sa este cea mai dezavantajată din campionat.


n meciul cu Voluntari, centralul Iulian Călin, care l-a trimis în tribune pe Dănciulescu, a acordat un penalty discutabil pentru ilfoveni, contestat chiar și de Gheorghe Mulțescu.

Ionel Dănciulescu: ”Nu este prima oară când acest arbitru ne toacă”
”O victorie mare de tot, obținută în niște condiții speciale. Felicitări băieților, au jucat cu inima, cu sufletul. Ăsta este adevăratul spirit al lui Dinamo.

Bravo lor, sper să o țină pe aceeași linie. Știu că nu va fi ușor. Nu e ușor să fi venit după 14 zile de izolare, să faci doar o mică mișcare. Vom suferi până la final, mai avem încă șase meciuri.


Dacă vom avea același spirit pe care l-am avut în această seară vom reuși să salvăm acest brand uriaș care se numește Dinamo.

Nu este prima oară când acest arbitru ne toacă. Cred că suntem cea mai dezavantajată echipă din campionat. Chiar nu înțeleg. Ati vâzut și voi faza respectivă. Să ne amintim și de partida din campionat cu Sepsi ce s-a întâmplat.

Da, e prima dată. Eu nu intru în conflict cu nimeni. Astăzi nu am mai rezistat. I-am spus doar anumite lucruri, nu mi se pare normal ca un arbitru să-și bată joc de o echipă de talia lui Dinamo. Să suferim cu toții pentru anumite greșeli pe care ei le fac. Au fost multe greșeli împotriva noastră”, a spus Ionel Dănciulescu, la finalul partidei.

Dinamo a ajuns la 24 de puncte, la șapte puncte distanță de salvarea dea la retrogradare.

Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:
Dinamo - Chindia Târgoviște (etapa 3 - restanță)
Hermannstadt - Dinamo (etapa 4 - restanță)
Chindia Târgoviște - Dinamo (etapa 10 - restanță)
Dinamo - Hermannstadt (etapa 11 - restanță)
Sepsi - Dinamo (etapa 12 - restanță)
Dinamo - Viitorul (etapa 14)sursa: digisport.ro

Comentarii