Post Top Ad


O nouă achiziție a dinamovistilor

 Dinamo avizata de mai multi oameni de fotbal cat si de rezultatele ultimelor meciuri ca este posibil sa retrogradeze, s-au apucat pe a transfera fotbaliști pe posturile deficitare "câinilor". Rosi-albii au rams la 10 puncte în spate fata de U Craiova 1948. 

Reamintim ca Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, loc retrogradabil iar suporterii dinamovisti încerca sa salveze echipa lor de suflet prin Programul DDB în care suporterii dinamovisti sunt îndemnați sa cotizeze pentru a salva echipa lor de suflet Dinamo București. 

Conducerea dinamovista l-a transferat pe Azankpo (28 de ani) iar următoarea ținta care va ajunge în Ștefan cel Mare este fotbalistul central Baptiste Aloe (27).

Baptiste Aloe (27 de ani) se antrenează cu Dinamo deja de o săptămână,  conform Fanatik. Fotbalistul a fost crescut de echipa Marseille și are 14 meciuri în Ligue 1.Este un fotbalist cu un CV. bun, el activând în cariera lui de fotbalist la 4 echipe: Marseille, Valenciennes, Arouca si Beerschot. 

La naționala tarii sale( Franța) și-a făcut apariția la U18 si U21. 

"Serge Azankpo a semnat semnat luni seara, iar Baptiste Aloe va semna în cursul zilei de miercuri, Aloe sta bine fizic, a jucat in ultimul amical, Serge Azankpo va juca cu Botosani," a spus Iuliu Mureşan 

Fotbalistul francez a evoluat ultima oara pentru Arouca in Portugalia prima liga, informația inițială a fost oferita de GSP


Mai multi oameni din fotbal nu mai dau șanse mari dinamovistilor în a rămâne în Liga 1. Vasile Miriuță spune ca șansă roși-albilor este aceea ca Gaz Metan sa dea faliment. Miriuță ca ce se întâmpla la Dinamo este un dezastru sportiv. Spune de Răzvan Zăvăleanu ca tine echipa în viata, dar pe plan sportiv nu fac fata, spunând ca au vreo 14 etape fără victorie. Fostul antrenor dinamovist spune ca nici programul nu-i ajuta pe "câini"

"Șansa lor e ca Clinceniul să pice, iar Gazul, probabil, la ce datorii au... să rămână la baraj Dinamo, "a spus Vasile Miriuță, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.


VENIRI: Celar (CFR Cluj II), Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni),  Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Baptiste Aloe (Arouca),  Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Cristiano (CFR Cluj), J. Rodriguez (CFR Cluj), Ivanov (CSU Craiova), Azankpo (USL Dunkerque) si I. Jovanovici (Suduva).Comentarii