Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Iuliu Mureșan îi face tactica lui Falvius Stoican

 



Dinamo nu se afla pe un loc in clasament care sa-i confere continuitatea în prima liga. Dinamovistii sunt conștienți de situația în care se afla și au făcut mai multe transferuri în aceasta perioada. 12 fotbaliști un fost transferați în aceasta iarna, iar Mureșan anunță ca campania de transferări s-a încheiat pentru Dinamo . 

Dinamovistii ocupa penultimul loc în Liga 1, iar șansa lor în acest campionat este sa ajungă pe poștia a 14 în clasament pentru a juca barajul pentru rămânerea în Liga 1. In acest moment pe locul 14 se afla echipa U Craiova 1948, dar diferența intre cele doua echipe este de 10 puncte în favoarea lui U Craiova 1948. O diferența greu de remontat chiar dacă punctele se vor înjumătății. Sansa dinamovistilor se numește de fapt Gaz Metan, o echipa aflata pe locul 13 în clasamentul Ligi 1, dar cu o situație financiara neclara. 

Roși-albii în acest campionat în primul rând trebuie sa-și joace șansa, dar cu un ochi sunt atenți la situația financiara a celor Gaz Metan, care ar putea sa dea faliment. 

Etapa următoare Dinamo se va deplasa la Botosani o echipa care ne-a pus în ultimul timp mereu probleme, o echipa aflata pe un liniștitor loc 4 în Liga 1, dar cum mingea e rotunda, dinamovisti spera într-o victorie împotriva Botanistului

Iuliu Mureșan i-a trasat schema de joc lui Flavius Stoican, spunându-i ca Dinamo trebuie sa fie mult mai pragmatica de cât a fost pana acum. Președintele lui Dinamo vrea sa nu mai vadă un meci plăcut ochiului făcut de gruparea dinamovistă ci un joc pragmatic care sa se concretizeze într-un scor favorabil "câinilor" pe tabela de marcaj.

Mureșan spune ca Dinamo a jucat deschis și ca am fost taxați și ca cel mai indicat este în situația în care se afla Dinamo sa joace cartea contraatacului. Spune ca Dinamo este mereu în formare, dar și în situația asta considera ca am făcut fata FCSB-ului cât s-a jucat 11 la 11. E conștient ca lui Dinamo i-au rămas meciuri foarte grele și ca echipei o sa-i fie greu sa aducă puncte în clasament în aceasta perioada, dar asta nu înseamnă ca este imposibil sa câștige puncte.

Mureșan încă spera și crede ca speranța lui este realista ca se poate. Considera ca au un program foarte greu, dar trebuie sa tragă foarte tare, ca sa aducă puncte în clasamentul Ligi 1. Reamintește ca concentrarea jucatorilor trebuie sa fie maxima, sa nu se mai facă greșeli și sa fie atenți cu cartonașele roșii, a transmis Iuliu Mureșan, într-o intervenție la Digisport.

Dinamo mai are de jucat în acest retur cu FC Botoșani, Universitatea Craiova și UTA Arad

Mureșan a spus ca în meciurile care au mai rămas roși-albii sa fie atenți sa nu mai încaseze euro-goluri.

Președintele lui Dinamo a mai menționat ca gruparea din Ștefan cel Mare are toate condițiile pentru a se pregătii în liniște jucătorii și ca din punct de vedere financiar echipa nu are probleme în ciuda situației din clasament și aceea ca echipa este în insolventa.  


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


Comentarii