Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Mureșan "arată cu degetul" doi fotbalist de la Dinamo

 



Iuliu Mureșan spune ca în ultimele partide contra lui FCSB, Dinamo a fost "trădată" exact de jucătorii la care se așteptă cel mai putin, adică de fotbaliștii cu mare experiență în Liga 1 care activează pentru Dinamo. 

Dinamo nu se afla pe un loc în clasament care sa-i confere continuitatea în prima liga. Dinamovistii sunt conștienți de situația în care se afla și au făcut mai multe transferuri în aceasta perioada. 12 fotbaliști un fost transferați în aceasta iarna, iar Mureșan anunță ca campania de transferări s-a încheiat pentru Dinamo . 


Dinamovistii ocupa penultimul loc în Liga 1, iar șansa lor în acest campionat este sa ajungă pe poștia a 14 în clasament pentru a juca barajul pentru rămânerea în Liga 1. In acest moment pe locul 14 se afla echipa U Craiova 1948, dar diferența intre cele doua echipe este de 10 puncte în favoarea lui U Craiova 1948. O diferența greu de remontat chiar dacă punctele se vor înjumătății. Sansa dinamovistilor se numește de fapt Gaz Metan, o echipa aflata pe locul 13 în clasamentul Ligi 1, dar cu o situație financiara neclara. 

Roși-albii în acest campionat în primul rând trebuie sa-și joace șansa, dar cu un ochi sunt atenți la situația financiara a celor Gaz Metan, care ar putea sa dea faliment. 

Etapa următoare Dinamo se va deplasa la Botosani o echipa care ne-a pus în ultimul timp mereu probleme, o echipa aflata pe un liniștitor loc 4 în Liga 1, dar cum mingea e rotunda, dinamovisti spera într-o victorie împotriva Botanistului.

Iuliu Mureșan, trage un semnal de alarma și arata cu degetul în spre jucătorii albi-roșii cu experiență care i-au lăsat în ultimele derby-uri cu FCSB în inferioritate numerica. Iuliu Mureșan considera ca la ultimul derby al dinamovistilor s-au luat decizii corecte fata de meciul cu FC Argeș în care arbitrul Bîrsan a anulat un gal perfect valabil în opinia conducerii dinamoviste și a mai multor oameni de fotbal. 

Mureșan ii "nominalizează" pe jucătorii Răuță și Filip de altfel doi fotbaliști cu mare experiență în Liga 1, ca fiind vinovații ultimelor doua partide disputate de "câini" cu FCSB. 

"Mă deranjează că fotbaliști așa importanți așa cum este Răuță și  Steliano Filip, ne lasă în inferioritate numerica cu FCSB. E clar că o asemenea greșeală te curăță”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport Special.

Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


Comentarii