Post Top Ad


Ultimul transfer al dinamovistilor. Si ce-și dorește Iuliu Mureșan de ziua lui
 

Dinamovistii spera în redresarea echipei și în iarna aceasta au transferat nu mai putin de 12 fotbaliști, conducerea dinamovistă speram ca echipa sa ajungă relativ în scurt timp la omogenitatea echipei. 

Dinamo la transferat  Azankpo (28 de ani) iar următoarea ținta care va ajunge în Ștefan cel Mare este fotbalistul central Baptiste Aloe (27).

Fotbalistul a fost crescut de echipa Marseille și are 14 meciuri în Ligue 1.Este un fotbalist cu un CV. bun, el activând în cariera lui de fotbalist la 4 echipe: Marseille, Valenciennes, Arouca si Beerschot. 

La naționala tarii sale( Franța) și-a făcut apariția la U18 si U21.

Dinamo avizata de mai multi oameni de fotbal cât și de rezultatele ultimelor meciuri ca este posibil sa retrogradeze, s-au apucat pe a transfera fotbaliști pe posturile deficitare "câinilor". Roși-albii au rămas la 10 puncte în spate fata de U Craiova 1948. 

Reamintim ca Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, loc retrogradabil iar suporterii dinamovisti încerca sa salveze echipa lor de suflet prin Programul DDB în care suporterii dinamovisti sunt îndemnați sa cotizeze pentru a salva echipa lor de suflet Dinamo București. 

Iuliu Mureșan președintele lui Dinamo își sărbătorește astăzi ziua de naștere, însa echipa nu are motive sa sărbătorească după ultimele meciuri pierdute de roși-albi. 

Iuliu Mureșan, are o dorință de ziua lui, acela ca echipa Dinamo sa-ți atingă obiectivul, adică acela de a nu retrograda. Mureșan are încredere total în echipa, dar este consistent a ii așteptă un drum foarte dificil în campionatul lui Liga 1. 

Președintele lui Dinamo anunță pe aceasta cale ca Dinamo o închis lista transferurilor și ca Aloe este ultimul transferat la Dinamo. 

12 fotbaliști s-au transferat la Dinamo în aceasta iarna, iar Mureșan conștientizează ca sunt multi jucători transferați, dar ca au fost nevoiți sa le facă pentru a se întări. Iuliu Mureșan trage și câteva concluzii și spune ca fotbaliștii aduși de ei în aceasta iarna sunt fotbaliști buni și ca sunt mulțumiți de lotul actual și ca are încredere în obiectivul fixat, conform Fanatik 


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


Comentarii