Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Avalanșă de accidentări la Dinamo!

 Dinamo nu se afla pe un loc în clasament care sa-i confere continuitatea în prima liga. Dinamovistii sunt conștienți de situația în care se afla și au făcut mai multe transferuri în aceasta perioada. Mureșan anunță ca campania de transferări s-a încheiat pentru Dinamo. Roș-albii în acest campionat în primul rând trebuie sa-și joace șansa

Răducioiu dezvăluie cum încearcă s-o salveze pe Dinamo

Florin Răducioiu e convins ca Dinamo se va salva de la rușinoasa retrogradare a "câinilor". Mai mult de atât el transmite suporterilor sa aibă încredere în ei ca sigur vor reuși sa salveze Dinamo de la catastrofa din punct de vedere sportiv și care se poate răsfrânge și financiar. Raducioiu spune și cum trebuie sa joace Dinamo, "Trebuie să fim mai pragmatici și să obținem puncte," conform GSP

Se așteaptă de la jocul lui Dinamo după declarațiile lui Iuliu Mureșan și Răducioiu, ca trebuie sa jucam la rezultat și sa nu ne mai aruncam în atac cu toată echipa, la un meci pragmatic mai mult pe contraatac.

Florin Răducioiu crede ca Dinamo are nevoie de un rezultat bun pentru a se "descătușa"echipa și după va venii o serie de victorii. Team-manager roși-albilor menționează ca sta mereu de vorba cu Stoican și cu jucătorii și ca nu intra în detalii tehnice. 


Care este marea speranță a „câinilor” 

Ion Marin este de părere ca salvarea lui Dinamo se poate face atunci când vor avea un stadion nou. 

Discutăm de niște lucruri total diferite. În perioada în care eu activam în clubul Dinamo, la acest club erau 82 de persoane angajate. Era un club extraordinar de bine organizat și de potent financiar. Probabil că această decădere a început de mai mult timp.

Probabil de acum 3-4 ani, din momentul în care domnul Negoiță a anunțat că vinde echipa pe un leu. Eu cred că acesta este un moment istoric pentru Dinamo. Nu ai cum să faci așa ceva”, a spus Ion Marin la PlaySport Live.

Marea speranță pentru mine este construirea noului stadion, care ar trebui să atragă oameni potenți financiar. Eu așa sper, ca stadionul nou să atragă și la Dinamo să se petreacă un suflu nou și apariția unor investitori puternici să pună echipa pe picioare. 

Va fi foarte greu și de durată. Dacă am avut atâția ani răbdare și am acceptat ce s-a întâmplat, sperăm că mai avem și acum.

Poate modelul acesta german trebuia să îl luăm mai de mult. Jos pălăria pentru ce fac suporterii, dar nu este suficient. Banii de la televiziune și suportul fanilor nu sunt bani suficienți pentru a menține un club în elită și a-l duce în cupele europene”, a mai spus Ion Marin.

Ce probleme de lot mai are Dinamo

Dinamo a rămas fără cuplul de fundași centrali pentru meciul cu CFR Cluj, iar Cristiano Figueiredo are și el probleme. După ce i-a pierdut pe Cosmin Matei, Mirko Ivanovski și Alexandru Răuță în derby-ul cu Rapid, Igor Jovanovic a suferit o ruptură musculară și va lipsi o perioadă mai lungă de timp, potrivit FANATIK. Răzvan Patriche a acuzat o accidentare și a nu a mai putut continua partida, cerând schimbare. 

Fotbalistul a simțit o înțepătură la coapsă și are șanse foarte mici să fie recuperat până la ora meciului cu CFR Cluj.

Probleme și pentru portarul Cristiano Figureido, Fotbalistul are o tăietură la picior după intevențiile din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și este și el incert pentru meciul cu CFR Cluj.

 Portughezul a fost tăiat cu crampoanele de Cristi Bărbuț în prima repriză a meciului cu Sepsi. In poarta lui Dinamo ar putea apărea după o perioadă lungă de timp Mihai Eșanu. 

Alexandru Răuță și Cosmin Matei vor putea reveni cu CFR Cluj, iar Flavius Stoican speră să îi recupereze și pe Mirko Ivanovski și Antoni Ivanov, potrivit aceeași sursa menționată mai sus. 


Comentarii