Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Adrian Mihalcea: „O să facem și antrenamente video, încă o lună și ne ia capul pe toți"

- V-ați gândit să apelați la antrenamente video pentru echipă?
- Nu, până acum am lucrat cu un program clasic, le dăm jucătorilor indicații despre ce antrenamente să facă în interior și-n aer liber, pentru cine are posibilitatea. Mergem în continuare pe varianta asta. Și avem discuții o dată la 3-4 zile cu băieții, să vedem fiecare ce face, cum este. Dacă se va prelungi starea de urgență pentru încă o lună, până la jumătatea lunii mai, poate vom ajunge și la ideea antrenamentelor video. Bine, dacă reîncepem pregătirea pe 15 mai, sincer, cred că o să ne ia capul pe toți! (râde) Vor lucra psihologii cu ore suplimentare.

- Spuneți-ne, în linii mari, ce trebuie să facă jucătorii într-o zi normală de antrenament?
- Majoritatea programului zilnic este pentru „în casă". Ce poți face în interior? E bine dacă ai o bicicletă, o bandă, dar nu toți au posibilitatea asta. Am pus în program exerciții de stability, adică de postură, apoi abdomene, flotări etc. Este un program dat de preparator, diversificăm și îmbunătățim de la săptămână la săptămână. Iar afară, cine are posibilitatea, alergări scurte sau mai lungi, program alternativ cu exerciții pentru diverse tipuri de mușchi și de părți ale corpului.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii