Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dănciulescu a vrut să dea clubului 50.000 de euro pentru obținerea licenței, dar Bălănescu i-a suspendat contractul de muncă printr-un mesaj pe Whatsapp!Dinamoviștii nu au viață ușoară în perioada în care fotbalul este suspendat! Conducerea din Ștefan Cel Mare i-a anunțat pe toți jucătorii pregătiți de Adrian Mihalcea că vor avea contractele suspendate pe perioada stării de urgență. Nu doar jucătorii au de suferit în această perioadă! Și directorul sportiv Ionel Dănciulescu are contractul suspendat, iar pentru această decizie s-a dus o puternică luptă internă.


Conform surselor ProSport, Danciu a fost la un pas să împrumute Dinamo cu 50.000 de euro, dar varianta a picat în momentul în care acesta a primit un mesaj de la directorul general Bogdan Bălănescu, prin care a fost anunțat că va fi șomer în perioada următoare.


S-a oferit singur
Chiar înainte ca pandemia de coronavirus să explodeze în România, ”câinii” au avut o ședință mare, iar Ionel Dănciulescu a rămas la final să discute cu avocatul clubului, Valentin Gheorghiță. Danciu l-a întrebat pe acesta de câți bani mai este nevoie pentru a se achita suficient din datorii astfel încât Dinamo să poată lua licența pentru sezonul viitor fără probleme. Gheorghiță i-a dezvăluit că roș-albii mai au nevoie de aproximativ 150.000 de euro, iar fostul golgeter dinamovist i-a propus fără să stea pe gânduri: ”Sunt mulți bani, dar 50.000 de euro aș putea să vă dau eu. Îmi puteți da banii înapoi când intră drepturile de televizare”.

214 goluri în 515 meciuri a marcat Dănciulescu în Liga 1, all-time, fiind al doilea cel mai bun golgeter din istorie, după Dudu Georgescu cu 252 de goluri în 371 de meciuri


Intenția lui Dănciulescu a mers până în punctul în care au fost redactate actele, urmând să fie virați banii din conturile lui Ionel în vistieria clubului. Totul a picat însă în momentul în care a aflat directorul general, Bogdan Bălănescu. Conform surselor ProSport, acesta ar fi reacționat urât la intenția lui Dănciulescu, fiind auzit pe holurile birourilor de la RIN: ”Nici mort nu iau eu bani de la Dănciulescu! Exclus! Nu semnez așa ceva sub nicio formă! Vom căuta bani în altă parte!”. Chiar și așa, ceilalți oameni din club au încercat să ducă muncă de lămurire cu Bogdan și în același timp să facă de așa natură încât Dănciulescu să nu audă reacția lui Bălănescu. Până la urmă, cel din urmă a forțat lucrurile, i-a suspendat contractul de muncă lui Danciu printr-un mesaj pe whatsapp. Maniera l-ar fi deranjat foarte mult pe directorul sportiv, care s-ar fi confesat apropiaților: ”Am fost tratat ca întotdeauna! M-au dat la o parte cu un mesaj pe telefon. Puteau să mă sune și să îmi explice și mie de ce și cum iau această decizie. Nu m-aș fi opus așa cum nu am făcut-o nici în alte situații”.

Se urăsc de multă vreme
Oamenii din cadrul clubului vorbesc despre o relație extrem de rece între Bogdan Bălănescu și Ionel Dănciulescu. Directorul general este cel care a insistat pe lângă Ionuț Negoiță ca Danciu să fie dat afară de la Dinamo, iar Danciu știe acest lucru. De partea cealaltă, nemulțumirile fostului atacant sunt mai vechi din cauza faptului că nu este niciodată consultat de Bălănescu atunci când se iau decizii. În club angajații sunt foarte supărați pentru ce i s-a întâmplat lui Dănciulescu și îi țin partea în războiul cu Bălănescu: ”Băiatul ăsta vrea să ne ajute cu bani, să putem juca și sezonul viitor în Liga 1. S-a oferit să ne dea din banii lui și Bogdan îl dă afară! Nu e normal așa ceva!”, a dezvăluit sub protecția anonimatului un angajat al clubului. 

Pentru moment, varianta ca Dănciulescu să ajute clubul cu bani este blocată, dar nu este exclus ca în momentul în care se va relua campionatul, directorul sportiv să treacă peste șicanele lui Bălănescu și să ajute clubul cu bani așa cum doar Mircea Rednic a mai făcut-o până acum.

3.500 de euro pe lună câștigă Bălănescu ca director general. Dănciulescu încasează cu 2.000 de euro mai puțin.
Comentarii