Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionel Dănciulescu, dialog încins cu Ionuț Negoiță, în direct la TV: „Nu, de data asta nu mai salvez clubul!”

Dănciulescu și Negoiță nu mai sunt de mult timp în cele mai bune relații

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, a vorbit azi despre anunțul lui Ionuț Negoiță, care a afirmat că Dinamo va ajunge în Liga 4 și în faliment dacă cineva nu salvează clubul. 

Dănciulescu a încercat să demitizeze informația lansată de Negoiță.

„Nu cred că se va ajunge acolo. Așa cum Negoiță a salvat clubul când a venit, cred că și acum va reuși să găsească o soluție pentru a salva situația. Probleme n-au fost niciodată cu obținerea licenței, cu excepția acestui sezon”, a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță: „De data asta, nu!”
La scurt timp distanță, Negoiță a intervenit telefonic, declarând vehement că, de data aceasta, nu va mai salva echipa:

„De data asta, nu! Le-am spus tuturor să nu glumească pe treaba asta. Suntem într-o situație limită și văd că toată lumea ia acest lucru în glumă”.

Ulterior, cei doi au purtat o discuție aprinsă despre împrumutul de 50.000 de euro pe care Ionel Dănciulescu e dispus să-l ofere clubului. 

Ionel Dănciulescu: „Am câștigat banii cu trudă! Eu nu am jucat foarte mult prin străinătate, am câștigat banii prin multă muncă”

Ionuț Negoiță: „Și eu tot prin trudă i-am câștigat”

Ionel Dănciulescu: „Am nevoie de o garanție”

Ionuț Negoiță: „Eu ce garanție am avut când am băgat milioane la Dinamo, poate peste 10 milioane? Ți s-a promis că vei lua banii din drepturile TV în vară. Dacă nici drepturile TV nu mai sunt o garanție... Dacă nu ne vom putea baza pe banii din drepturile TV, e rău. Tot fotbalul românesc se va duce în faliment”

„Unii au împrumutat clubul cu dobândă, la fel ca băncile. Eu nu vreau să fac asta” - Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

sursa: www.gsp.ro

Comentarii