Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu, dialog încins cu Ionuț Negoiță, în direct la TV: „Nu, de data asta nu mai salvez clubul!”









Dănciulescu și Negoiță nu mai sunt de mult timp în cele mai bune relații





Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, a vorbit azi despre anunțul lui Ionuț Negoiță, care a afirmat că Dinamo va ajunge în Liga 4 și în faliment dacă cineva nu salvează clubul. 

Dănciulescu a încercat să demitizeze informația lansată de Negoiță.

„Nu cred că se va ajunge acolo. Așa cum Negoiță a salvat clubul când a venit, cred că și acum va reuși să găsească o soluție pentru a salva situația. Probleme n-au fost niciodată cu obținerea licenței, cu excepția acestui sezon”, a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță: „De data asta, nu!”
La scurt timp distanță, Negoiță a intervenit telefonic, declarând vehement că, de data aceasta, nu va mai salva echipa:

„De data asta, nu! Le-am spus tuturor să nu glumească pe treaba asta. Suntem într-o situație limită și văd că toată lumea ia acest lucru în glumă”.

Ulterior, cei doi au purtat o discuție aprinsă despre împrumutul de 50.000 de euro pe care Ionel Dănciulescu e dispus să-l ofere clubului. 

Ionel Dănciulescu: „Am câștigat banii cu trudă! Eu nu am jucat foarte mult prin străinătate, am câștigat banii prin multă muncă”

Ionuț Negoiță: „Și eu tot prin trudă i-am câștigat”

Ionel Dănciulescu: „Am nevoie de o garanție”

Ionuț Negoiță: „Eu ce garanție am avut când am băgat milioane la Dinamo, poate peste 10 milioane? Ți s-a promis că vei lua banii din drepturile TV în vară. Dacă nici drepturile TV nu mai sunt o garanție... Dacă nu ne vom putea baza pe banii din drepturile TV, e rău. Tot fotbalul românesc se va duce în faliment”

„Unii au împrumutat clubul cu dobândă, la fel ca băncile. Eu nu vreau să fac asta” - Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo





sursa: www.gsp.ro

Comentarii