Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Nedelcearu: ”Se va găsi cineva cu putere financiară”declr nedelcearuIonuț Nedelcearu (23 de ani), fundașul celor de la Ufa, a comentat situația de la Dinamo, clubul la care a crescut și de la care a plecat în străinătate. Dinamoviștii sunt pentru al treilea an la rând în play-out și jucătorii sunt neplătiți de trei luni.


Internaționalul român, care a adus 600.000 de euro în conturile clubului cu transferul său din 2018, este convins că suporterii dinamoviști vor avea din nou motive de bucurie.

”Un tablou sumbru, din păcate asta așa e. Mă doare când văd ce se întâmplă la Dinamo, va rămâne mereu în sufletul meu orice s-ar întâmpla. Sper să iasă și Dinamo din această situație, nu este deloc plăcut pentru noi, dinamoviștii. O să fie bine și la Dinamo, sunt convins, este o echipă iubită, se va găsi cineva cu putere financiară care să facă ceva”, a spus Ionuț Nedelcearu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Anunțul care i-a făcut să spere pe ”câini”: ”Suntem pe cale să achiziționăm clubul Dinamo!”
În urmă cu mai bine de două luni, șeicul Tahnoon Nimer, care s-a pozat recent la București, a anunțat, într-un interviu la TV, că tranzacția care implică preluarea lui Dinamo s-ar putea realiza curând.

”Suntem pe cale să achiziționăm clubul Dinamo, din România. În acest moment, avem negocieri ale formei finale de contract”, afirma Tahnoon Nimer.

Mai mult, la finalul lui februarie, Abu Dhabi Business Development a trimis un reprezentant la baza de pregătire de la Săftica. Arabii au rămas impresionați de atmosfera creată de fanii ”câinilor” în derby-ul cu FCSB, câștigat cu 2-1.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii