Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Nedelcearu: ”Se va găsi cineva cu putere financiară”











declr nedelcearu



Ionuț Nedelcearu (23 de ani), fundașul celor de la Ufa, a comentat situația de la Dinamo, clubul la care a crescut și de la care a plecat în străinătate. Dinamoviștii sunt pentru al treilea an la rând în play-out și jucătorii sunt neplătiți de trei luni.


Internaționalul român, care a adus 600.000 de euro în conturile clubului cu transferul său din 2018, este convins că suporterii dinamoviști vor avea din nou motive de bucurie.

”Un tablou sumbru, din păcate asta așa e. Mă doare când văd ce se întâmplă la Dinamo, va rămâne mereu în sufletul meu orice s-ar întâmpla. Sper să iasă și Dinamo din această situație, nu este deloc plăcut pentru noi, dinamoviștii. O să fie bine și la Dinamo, sunt convins, este o echipă iubită, se va găsi cineva cu putere financiară care să facă ceva”, a spus Ionuț Nedelcearu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Anunțul care i-a făcut să spere pe ”câini”: ”Suntem pe cale să achiziționăm clubul Dinamo!”
În urmă cu mai bine de două luni, șeicul Tahnoon Nimer, care s-a pozat recent la București, a anunțat, într-un interviu la TV, că tranzacția care implică preluarea lui Dinamo s-ar putea realiza curând.

”Suntem pe cale să achiziționăm clubul Dinamo, din România. În acest moment, avem negocieri ale formei finale de contract”, afirma Tahnoon Nimer.

Mai mult, la finalul lui februarie, Abu Dhabi Business Development a trimis un reprezentant la baza de pregătire de la Săftica. Arabii au rămas impresionați de atmosfera creată de fanii ”câinilor” în derby-ul cu FCSB, câștigat cu 2-1.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii