Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță a anunțat sfârșitul pentru Dinamo. „Șansele ca echipa să supraviețuiască sunt mici!”









Ionuț Negoiță, patronul formației Dinamo București, a lăsat să se înțeleagă că echipa din ”Ștefan cel Mare” s-ar putea desființa la finalul sezonului 2019 – 2020.


Ionuț Negoiță a anunțat sfârșitul pentru Dinamo

Acesta a dezvăluit ce se va întâmpla cu echipa antrenată de Adrian Mihalcea dacă nu va apărea cât mai repede un investitor. Mai mult, afaceristul i-a taxat și pe cei care și-au declarat iubirea pentru Dinamo, dar care nu au făcut nimic pentru a ajuta echipa din punct de vedere financiar.

”Am promis suporterilor că voi rămâne până în primăvară, deja suntem în primăvară. Voi face ce voi putea pentru ca lucrurile să rămână ok, dar văd că nimeni nu ia în serios lucrul ăsta, toți cred că totul se va întâmpla de la sine. Nu a venit nimeni să găsească o soluție, să se implice într-un fel sau altul.
Ca urmare, viitorul lui Dinamo este destul de incert, către foarte pesimist. Șansele ca Dinamo să supraviețuiească sunt destul de mici. Am spus și o repet, Dinamo va fi sau nu, în funcție de ce soluții vor găsi dinamoviștii.


Nu mă refer doar la fani, pentru că avem foarte mulți dinamoviști care altă dată erau vocali și voiau să facă lucruri și să conducă clubul, eu nu mă pricepeam”, a spus Ionuț Negoiță, patronul formației Dinamo București, conform Pro X.




sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii