Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiță a anunțat sfârșitul pentru Dinamo. „Șansele ca echipa să supraviețuiască sunt mici!”

Ionuț Negoiță, patronul formației Dinamo București, a lăsat să se înțeleagă că echipa din ”Ștefan cel Mare” s-ar putea desființa la finalul sezonului 2019 – 2020.


Ionuț Negoiță a anunțat sfârșitul pentru Dinamo

Acesta a dezvăluit ce se va întâmpla cu echipa antrenată de Adrian Mihalcea dacă nu va apărea cât mai repede un investitor. Mai mult, afaceristul i-a taxat și pe cei care și-au declarat iubirea pentru Dinamo, dar care nu au făcut nimic pentru a ajuta echipa din punct de vedere financiar.

”Am promis suporterilor că voi rămâne până în primăvară, deja suntem în primăvară. Voi face ce voi putea pentru ca lucrurile să rămână ok, dar văd că nimeni nu ia în serios lucrul ăsta, toți cred că totul se va întâmpla de la sine. Nu a venit nimeni să găsească o soluție, să se implice într-un fel sau altul.
Ca urmare, viitorul lui Dinamo este destul de incert, către foarte pesimist. Șansele ca Dinamo să supraviețuiească sunt destul de mici. Am spus și o repet, Dinamo va fi sau nu, în funcție de ce soluții vor găsi dinamoviștii.


Nu mă refer doar la fani, pentru că avem foarte mulți dinamoviști care altă dată erau vocali și voiau să facă lucruri și să conducă clubul, eu nu mă pricepeam”, a spus Ionuț Negoiță, patronul formației Dinamo București, conform Pro X.
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii