Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiță aruncă bomba! Dinamo a negociat cu Mircea Lucescu + Ce răspuns a dat antrenorul


După plecarea lui Dusan Uhrin de la cârma lui Dinamo, suporterii „câinilor” au negociat pentru a-l aduce pe Mircea Lucescu (74 de ani). În cele din urmă a venit Adrian Mihalcea.


Finanțatorul Ionuț Negoiță a dezvăluit că suporterii lui Dinamo au pornit tratativele pentru a-l pune pe Mircea Lucescu antrenor, însă tehnicianul a refuzat oferta.

„Le-am spus suporterilor să vină cu o variantă de antrenor, să vină cu o solutie. Au vrut să îl aducă pe Mircea Lucescu, au fost discuții, însă din ce știu eu, au fost refuzați”, a declarat Ionuț Negoiță la Pro X.


După demisia lui Dusan Uhrin au existat mai multe propuneri de antrenor pentru banca lui Dinamo. Marius Croitoru și Adrian Mihalcea erau două dintre numele propuse, însă câștig de cauză a avut cel din urmă, deși n-a fost pe placul suporterilor. În cele din urmă, Mihalcea a purtat o discuție cu ultrașii „câinilor” și a primit asigurări că aceștia vor fi alături de echipă în perioada următoare.


Mircea Lucescu, dorit și de Fenerbahce
„Il Luce” e un antrenor râvnit nu doar de Dinamo, ci și de forțele Turciei. Ultima echipă importantă care a intrat pe fir pentru a-l ademeni pe antrenor este Fenerbahce, însă românul n-a acceptat prima ofertă, conform presei din Turcia. 
sursa foto: www.gsp.ro


Comentarii