Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță aruncă bomba! Dinamo a negociat cu Mircea Lucescu + Ce răspuns a dat antrenorul














După plecarea lui Dusan Uhrin de la cârma lui Dinamo, suporterii „câinilor” au negociat pentru a-l aduce pe Mircea Lucescu (74 de ani). În cele din urmă a venit Adrian Mihalcea.


Finanțatorul Ionuț Negoiță a dezvăluit că suporterii lui Dinamo au pornit tratativele pentru a-l pune pe Mircea Lucescu antrenor, însă tehnicianul a refuzat oferta.

„Le-am spus suporterilor să vină cu o variantă de antrenor, să vină cu o solutie. Au vrut să îl aducă pe Mircea Lucescu, au fost discuții, însă din ce știu eu, au fost refuzați”, a declarat Ionuț Negoiță la Pro X.


După demisia lui Dusan Uhrin au existat mai multe propuneri de antrenor pentru banca lui Dinamo. Marius Croitoru și Adrian Mihalcea erau două dintre numele propuse, însă câștig de cauză a avut cel din urmă, deși n-a fost pe placul suporterilor. În cele din urmă, Mihalcea a purtat o discuție cu ultrașii „câinilor” și a primit asigurări că aceștia vor fi alături de echipă în perioada următoare.


Mircea Lucescu, dorit și de Fenerbahce
„Il Luce” e un antrenor râvnit nu doar de Dinamo, ci și de forțele Turciei. Ultima echipă importantă care a intrat pe fir pentru a-l ademeni pe antrenor este Fenerbahce, însă românul n-a acceptat prima ofertă, conform presei din Turcia. 




sursa foto: www.gsp.ro


Comentarii