Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Karabatic și Savenco ajută Suceava


savenco2Aflați în carantină la Suceava, sportivii clubului CSU din localitate au sărit în ajutorul cadrelor medicale de la spitalul județean.

La inițiativa antrenorilor echipei de handbal, Adrian Chiruț si Iulian Andrei, pe pagina de facebook a clubului s-a deschis o licitație pentru tricourile unor sportivi celebri.

Tricoul vedetei franceze Nikola Karabatic are un preț de pornire de 450 de lei, iar celelalte încep de la 150 de lei.

Karabatic și Savenco ajută Suceava. Inițiativă superbă în cea mai afectată zonă de COVID-19 din România
Dinamoviștii Savenco și Gavriloaia, stelistul Georgescu și băimăreanul Csepreghi sunt printre primii handbaliști români care și-au pus tricourile la bătaie.

Pe pagina de facebook a clubului sucevean găsiți amănunte despre cum puteți licita pentru tricoul dorit. Banii stranși din licitații vor fi donați spitalului județean Suceava.sursa: www.digisport.ro

Comentarii