Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Valentin Lazăr a vorbit despre situația de la echipă, după ce clubul a anunțat suspendarea contractelor pe durata stării de urgență din RomâniaValentin Lazăr (30 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo, a vorbit despre situația de la echipă, după ce clubul a anunțat suspendarea contractelor pe durata stării de urgență din România, astfel că jucătorii și angajații „câinilor" vor câștiga câte 2.340 de lei pe lună. 

Mijlocașul lateral a dezvăluit că s-a consultat cu un avocat și spune că e nevoit să accepte decizia conducerii. Mai mult, Lazăr spune că fiecare jucător va negocia cu oficialii echipei.

„Am vorbit la telefon cu conducerea acum două zile, ne-a trimis notificări pentru trimiterea în şomaj tehnic. Urmează să fie negocieri individuale pentru reducerea salariului. Am discutat cu un avocat şi mi-a spus că nu am de ales. Dacă nu accepţi, ajungi tot la o judecată. Aş vrea să ajungem la o înţelegere bună şi pentru club şi pentru jucători, nu prea îţi convine să pierzi bani, dar nu am de ales. 

Îi dau dreptate lui Puljic. Sper să se rezolve şi restanţele pe care clubul le avea faţă de noi dinante de coronavirus şi apoi discutăm de şomaj tehnic”, a declarat Vali Lazăr la TV Digi Sport.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii